Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Κράσνονταρ έδειξε τα δόντια της

Εμφατική ήταν η νίκη της Κράσνονταρ επί της Ντιναμό Μόσχας (4-0) σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έκαναν οι υπόλοιποι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Κράσνονταρ έδειξε τα δόντια της
Κράσνονταρ

Σε περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση του "Κουμπάν" με την Ντιναμό Μόσχας η Κράσνονταρ, καθώς επικράτησε 4-0 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στο 10ο λεπτό, ενώ ο Πάβελ Μαμάεβ διπλασίασε το προβάδισμα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο 41ο, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στα αντίπαλα καρέ.

Ο γκολκίπερ Αντρέι Σίνιτσουν έβαλε το χέρι του για να σημειωθεί αυτή η ευρεία νίκη, αφού απέκρουσε ένα σουτ του Γκριγκόρι Μορόζοβ (στιγμές αργότερα στάθηκε τυχερός επειδή η κεφαλιά του Ρόμαν Ζόμπνιν προ κενής εστίας πέρασε άουτ, ενώ στο 78' ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ σημάδεψε το δεξί δοκάρι με κεφαλιά) και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι Όντιλ Αχμέντοβ, Μαμάεβ που βρήκαν δίχτυα (ο πρώτος με τρομερό σουτ, ο δεύτερος με κοντινό πλασέ από οριακή θέση).

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-3-3): Σίνιτσουν, Γεντρζέτσουκ, Στράντμπεργκ, Μπιστρόβ (78' Μαρκόβ), Μαμέβ, Αχμέντοβ, Λαβόρδε (67' Περέιρα), Γκαζίνσκι (58' Καμπορέ), Πετρόβ, Σμόλοβ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Κράσνονταρ έδειξε τα δόντια της

Από "τεσσάρα" σε "τεσσάρα" πηγαίνει η Ντόρτμουντ , η οποία εν προκειμένω επιβλήθηκε 4-2 εκτός έδρας του Ανόβερου και διατηρήθηκε στην κορυφή της Bundesliga μαζί με την Μπάγερν.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φελίπε, καθώς υπέπεσε σε δύο πέναλτι (για το 1-1 και το 2-4), ενώ έβαλε το αυτογκόλ που ξανάδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (2-3).

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Άρτουρ Σόμπιεχ στο 18', αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο... Φελίπε και στο ενδιάμεσο ο Χένρικ Μεχιταριάν είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Ντόρτμουντ με ωραίο σουτ στο 44'.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιουντογκάν, Βιγκλ (66' Κάστρο), Χόφμαν (60' Γιανουζάι), Καγκάβα (90' Μπέντερ), Μεχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Κράσνονταρ έδειξε τα δόντια της

Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ίντερ Μπακού γνώρισε η Καμπάλα, πέντε ημέρες πριν από την πρώτη μονομαχία της με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Μάρτινς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ και διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 29ο.

Η Καμπάλα επισκέφθηκε αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις και τελικά μείωσε με εξ επαφής προσπάθεια του Αλεκσέι Αντόνοβ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 85ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο διάστημα που απέμενε.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-2-3-1): Πόποβιτς, Βέρνιντουμπ (66' Περέιρα), Στάνκοβιτς, Καμάλοβ, Αμπάσοβ (79' Μιρζαμπάγιοβ), Ρ.Α. Σαντίκοβ (77' Ζαργκάροβ), Ντασνταμίροβ, Γκάι, Αντόνοβ, Ζένιοβ, Ντοντό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK