Λάτσιο - Τότεναμ 0-0

Λάτσιο και Τότεναμ έμειναν στο 0-0 για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Europa League, με τους Ιταλούς να έχουν τις ευκαιρίες, αλλά ακόμα και με αυτόν το βαθμό της ισοπαλίας να προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Λάτσιο - Τότεναμ 0-0

Την παράσταση στο παιχνίδι του "Ολίμπικο" έκλεψαν 2 εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Αφενός ο μεγάλος προσκεκλημένος, ο Πολ Γκασκόιν, "θρύλος"και των 2 ομάδων, αποθεώθηκε από τους Ιταλούς, που είχαν αφιερώσει και αρκετά πανό για τον "λεοντόκαρδο", όπως τον αποκάλεσαν. Αφετέρου, η... συνήθεια της Τότεναμ να βλέπει κανονικά γκολ να της ακυρώνονται κόντρα στους "λατσιάλι" συνεχίστηκε. Μετά τα 2 τέρματα του Λονδίνου, ήρθε αυτό του Γκάρεθ Μπέιλ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Ρώμης, που στέρησε την ευκαιρία στους "πετεινούς" να κάνουν μία πολύ καλή αρχή στο ματς.

Λάτσιο - Τότεναμ 0-0

Οι γηπεδούχοι πάτησαν μετά από αυτήν τη φάση, είχαν δοκάρι με τον Κρίστιαν Λεντέσμα και γενικότερα τις καλύτερες φάσεις. Ο Λίμπορ Κόζακ, όμως, δεν είχε την ευστοχία που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό και σπατάλησε αρκετές εξ αυτών. Όταν ο Αντρέ Βίλας Μπόας έριξε στο ματς τους Άαρον Λένον και Τζερμέιν Ντεφό, έδειξε τις προθέσεις του να "χτυπήσει" το ματς, αλλά οι Ιταλοί διατηρήθηκαν στο προσκήνιο, φτάνοντας πιο κοντά στο γκολ. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να κουνήσει τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, με συνέπεια η Λάτσιο να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την 3η θέση και να πάρει το "εισιτήριο" για τη συνέχεια.

Λάτσιο: Μαρκέτι, Καβαντά, Μπιάβα, Σιανί, Ράντου, Μάουρι, Γκονσάλες, Λεντέσμα, Ερνάνες (69' Έντερσον), Λούλιτς (79' Καντρέβα), Κοζάκ (79' Φλόκαρι)

Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Κόλκερ, Νότον, Βέρτονγκεν, Σίγκουρντσον (64' Λένον), Σάντρο, Κάρολ (77' Ντεμπέλε), Μπέιλ, Ντέμπσεϊ (64' Ντεφό), Αντεμπαγιόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK