Σπουδαία νίκη για Άλκμααρ, νέα απώλεια για Μακάμπι Χάιφα

Η Άλκμααρ επικράτησε 2-1 της πρωτοπόρου στην Eredivisie Αϊντχόφεν και την πλησίασε στους 2 πόντους. Νέα γκέλα για την Μακάμπι Χάιφα, η οποία "κόλλησε" στο 0-0 με την Μπνέι Σαχνίν.

Σπουδαία νίκη για Άλκμααρ, νέα απώλεια για Μακάμπι Χάιφα

Άλκμααρ - Αϊντχόφεν 2-1

(21' Φίρχεφερ, 57' Α. Γιόχανσον - 36' Ντεπάι)

Η Άλκμααρ υπέταξε την Αϊντχόφεν με 2-1 και την πλησίασε στους 2 πόντους μετά από 8 αγωνιστικές στην Eredivisie. Η ομάδα του Χέρτιαν Φέρμπεϊκ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα στο 21' με τον Νικ Φίρχεφερ. Οι πρωτοπόροι του πίνακα της βαθμολογίας απάντησαν με τον Μέμφις Ντεπάι λίγο μετά από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Τα προβλήματα τραυματισμών των Μάρκους Χένρικσεν και Ντόνι Γκόρτερ ανάγκασαν τους γηπεδούχους να κάνουν από νωρίς 2 αλλαγές. Η διαρκής πίεση απέδωσε καρπούς για την Άλκμααρ και στο 2ο ημίχρονο, με τον Άρον Γιόχανσον να σκοράρει στο 57ο λεπτό και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Η σύνθεση της Άλκμααρ (4-3-3): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκουβελέου, Φίρχεφερ, Γκόρτερ (48' Χαπς), Γκούντελι, Χένρικσεν (46' Ελμ), Ορτίς, Μπέιρενς (82' Γκούντμουντστον), Α. Γιόχανσον, Μάρτενς

Σπουδαία νίκη για Άλκμααρ, νέα απώλεια για Μακάμπι Χάιφα
AVISHAY AKHIOZ

Μπνέι Σαχνίν - Μακάμπι Χάιφα 0-0

Στην αναζήτηση επιτυχίας παραμένει η Μακάμπι Χάιφα, η οποία ολοκλήρωσε τον Σεπτέμβριο δίχως νίκη σε Ισραήλ και Ευρώπη, μετά από την εκτός έδρας "λευκή" ισοπαλία με αντίπαλο την Μπνέι Σαχνίν για την 4η αγωνιστική της Ligat HaAl. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 12ο όμιλο του Europa League περνάει μία περίοδο κρίσης και μετά από την εντός έδρας συντριβή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, απέτυχε να σκοράρει και κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Μπαλμπούλ. Το αποτέλεσμα αυτό τη διατηρεί στο μέσο της βαθμολογίας, μόλις με 4 βαθμούς, την ώρα που ανοίγει η "ψαλίδα" από την κορυφή.

Το πρόγραμμα

29/09 14:00 Ίρτις - Σαχτιόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK