Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Η Παρτιζάν διέλυσε τη Ραντ εκτός έδρας με 4-0 και παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Η Τότεναμ γνώρισε τη συντριβή από τη Λίβερπουλ με 3-0 μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για την 3η αγωνιστική της Premier League. Εκτός έδρας νίκη για την Μπεσίκτας στη Μερσίνη.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Ραντ - Παρτιζάν 0-4

(32' Σκούλετιτς, 43', 58' Λάζοβιτς, 86' Φοφανά)

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η Παρτιζάν στην έδρα της Ραντ, επικρατώντας με 4-0 και κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα Σερβίας. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Πέταρ Σκούλετιτς στο 26ο λεπτό και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ντάνκο Λάζοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ και "κλείδωσε" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν σε σκορ θριάμβου με τον Ισμαέλ Φοφανά στο 86'.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς, Μπράσανατς, Μάρκοβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκέρμπιτς, Λάζοβιτς, Σκούλετιτς (81' Νίνκοβιτς)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Τότεναμ - Λίβερπουλ 0-3

(8' Στέρλινγκ, 49' πέν. Τζέραρντ, 60' Μορένο)

Σε σόου του Ραχίμ Στέρλινγκ εξελίχθηκε ακόμα ένα ευχάριστο απόγευμα της Λίβερπουλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Το 3-0 επί της Τότεναμ προήλθε χάρη στις εξαιρετικές προσπάθειες του νεαρού Άγγλου, την ώρα που ο Ιταλός φορ, στο ντεμπούτο του, έχασε σωρεία ευκαιριών.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο 18χρονος Άγγλος τελείωσε μία ομαδική προσπάθεια από δεξιά και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Κάπου εκεί άρχισε και το κρεσέντο ευκαιριών του Super Mario, που βρισκόταν στην κατάλληλη θέση, αλλά δεν είχε το κατάλληλο τελείωμα. Ο Ιταλός θα μπορούσε να κάνει χατ τρικ εάν ήταν πιο εύστοχος, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει και αποβολές αντιπάλων, εάν τα μαρκαρίσματα εναντίον του τιμωρούνταν με κάρτες. Η παρουσία του, πάντως, προσέφερε μία θετική αύρα στην επίθεση των φιλοξενουμένων, που διπλασίασαν τα τέρματά τους με το 43ο πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ για τη Λίβερπουλ (κατέρριψε το ρεκόρ του Γιαν Μόλμπι).

Ο αρχηγός των "κόκκινων" έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία τους που σκοράρει για 16 σερί σεζόν, ενώ για... πρώτη σεζόν σκόραρε ο Αλμπέρτο Μορένο με ένα σόλο από αριστερά στο 60ό λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Στέρινγκ έκανε ένα φανταστικό σλάλομ, αλλά απέτυχε να σημειώσει το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής, με το 3-0 να παραμένει ως έχει, αφού ο Ντέγιαν Λόβρεν ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα (και όταν δεν ήταν, δεν του καταλογιζόταν πέναλτι...).

Η σύνθεση της Τότεναμ (4-2-3-1): Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ (72' Ντέιβις), Μπενταλέμπ (59' Ντεμπέλε), Καπού, Λαμέλα, Έρικσεν (59' Τάουνσεντ), Τσαντλί, Αντεμπαγιόρ

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Μερσίν - Μπεσίκτας 0-1

(43' Τοσούν)

Αρχικά η Μπεσίκτας αντιμετώπισε δυσκολίες στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της "Mερσίν Αρένα" και ήταν άτυχη, αφού στο 28ο λεπτό τραυματίστηκε ο Βέλι Κάβλακ, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Μερσίν με 1-0.

Η προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης χρειάστηκε παραπάνω από μισή ώρα για να αποκτήσει τον έλεγχο και τελικά σκόραρε στο 43ο λεπτό με κεφαλιά του Τσενκ Τοσούν, έπειτα από σέντρα του Γκοκχάν Τορέ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 57' και το 64', οι φιλοξενούμενοι στο 48' και το 80', αλλά το 0-1 παρέμεινε.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-4-2): Τσενκ, Ισμαΐλ, Σίβοκ, Ερσάν, Μότα, Κάβλακ (28' Ουισάλ), Ατιμπά, Γκοκχάν (82' Πέδρο), Ολτσαΐ (60' Κερίμ), Τοσούν, Μουσταφά

News 24/7

24MEDIA NETWORK