Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEO)

Η Ντιναμό Μόσχας έχασε προβάδισμα 2 τερμάτων κόντρα στην Κούμπαν (2-2), η Αϊντχόφεν ηττήθηκε με 1-0 κόντρα στον κακό δαίμονά της (Χέρενφεν) και η Εστορίλ κατάβαλε σθεναρή αντίσταση στην Μπενφίκα, αλλά έχασε με 3-2 στο "Αντόνιο Κοΐμπρα".

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEO)

Ντιναμό Μόσχας - Κούμπαν 2-2

(20' Κοκόριν, 31' Μανόλεβ - 55' Ιγκνάτιεφ, 60' Ολίσε)

Ισόβαθμες στην τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας παραμένουν Ντιναμό Μόσχας και Κούμπαν Κράσνονταρ, αφού η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το συγκρότημα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ προηγήθηκε με τους Αλεκσάντρ Κοκόριν και Στάνισλαβ Μανόλεβ στην πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο της φετινής σεζόν, ισοφαρίζοντας με τους Βλάντισλαβ Ιγκνάτιεφ και Σεκού Ολίσε στο πρώτο τέταρτο του 2ου μέρους.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας (4-4-2): Γκαμπούλοφ, Μανόλεβ, Ντάγκλας, Γκρανάτ, Μπίτνερ (38' Χούμποτσαν), Ιόνοφ, Νομπόα, Γιουσούποφ (63' Βενκέρ), Τζούντζακ, Κοκόριν, Κουράνι (72' Προυντνίκοφ)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEO)

Χέρενφεν - Αϊντχόφεν 1-0

(78' Σίνκγκραφεν)

Η Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε αγνώριστη δίχως τον Μέμφις Ντεπάι και τον Λουκ ντε Γιονγκ και όχι μόνο απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της Χέρενφεν των 10 παικτών, αλλά ηττήθηκε κι όλας με 1-0 στο "Άμπε Λένστρα".

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές καλές στιγμές, αλλά η κόκκινη του Στέφανο Μάρτζο (ο οποίος έπαιξε στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν) στο 33' έδωσε το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στους γηπεδούχους και στο 68' έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζόσουα Μπρένετ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντάλεϊ Σίνκγκραφεν έδωσε προβάδισμα στις "καρδούλες" που αξιοποίησαν τις αντεπιθέσεις τους και πήραν την 3η σερί εντός έδρας νίκη επί της Αϊντχόφεν, παραμένοντας αήττητες (3 νίκες, μία ισοπαλία) στα τελευταία 4 παιχνίδια με αυτόν τον αντίπαλο.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν (4-3-3): Τσουτ, Μπρένετ, Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς, Βαϊνάλντουμ, Χέντριξ (81' Φλουτ), Μάχερ (78' Ρίτσμαϊερ), Νάρσινγκ, Λοκάντια (73' Αρίας), Γιόζεφτσουν

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEO)

Εστορίλ - Μπενφίκα 2-3

(38' Αμάντο, 53' Κλέμπερ - 3', 8' Ταλίσκα, 70' Λίμα)

Με τον Ανδρέα Σάμαρη να αγωνίζεται μέχρι το 69ο λεπτό, η Μπενφίκα επικράτησε 3-2 της Εστορίλ στο "Αντόνιο Κοΐμπρα", αυξάνοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την Πόρτο και στους έξι από την Σπόρτινγκ.

O Ταλίσκα έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα, αφού στο 3ο λεπτό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8ο εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος του Μάνο για να διπλασιάσει τα γκολ του. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε με τους Ντιόγκο Αμάντο (38'), Κλέμπερ (53').

Εντούτοις, η αποβολή του Ματίας Καμπρέρα στο 66ο λεπτό (δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Έντσο Πέρες) λειτούργησε ευεργετικά για την Μπενφίκα, η οποία ευνοήθηκε από ακόμη ένα λάθος και πήρε τη νίκη με γκολ του Λίμα στο 70'.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Κίστσεκ, Μάνο, Μπρούνο Μιγκέλ, Ρούμπεν, Ταβάρες, Καμπρέρα, Γκονσάλβες (77' Μπαμπάντσο), Αμάντο, Κλέμπερ (63' Μπρούνο Λόπες), Σεμπά, Κούκα (79' Μπαλμπόα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK