Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Καρλάισλ - Τότεναμ 0-3

(37' Βέρτονγκεν, 53' Τάουνσεντ, 89' Σίγκουρτσον)

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο της Τότεναμ απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στη 10η θέση της τρίτης τη τάξει κατηγορίας της χώρας. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League υπέταξε με 3-0 την Καρλάισλ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του αγγλικού League Cup. Το σκορ άνοιξε στο 37' με κεφαλιά του Βέρτονγκεν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρτσον, ενώ στο 53' ο Τάουνσεντ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων μετά από μεγάλη κούρσα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σίγκουρτσον στο 89', έπειτα από σέντρα του Γουόκερ.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Κουντιντσίνι, Βέρτονγκεν (65' Γουόκερ), Ντόουσον, Κόκερ, Σμιθ, Ντέμπσεϊ (75' Ομπίκα), Χάντλστοουν, Σίγκουρτσον, Φάλκε, Τάουνσεντ, Μέισον (70' Κάρολ).

Νάπολι - Λάτσιο 3-0

(19', 31', 64' Καβάνι)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η Νάπολι μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τη Λάτσιο και έπιασε στην κορυφή τη Γιουβέντους. Ο Ουρουγουανός άσος άνοιξε το σκορ στο 19' (η μπάλα κόντραρε στον Σιανί και άλλαξε πορεία), διπλασίασε τα τέρματά του στο 31' με διαγώνιο πλασέ, έπειτα από μακρινή μπαλιά του Καναβάρο και έγραψε το τελικό 3-0 στο 64', αφού απέφυγε τον Μαρκέτι. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο χατ τρικ του Καβάνι κόντρα στην ομάδα της πρωτεύουσας, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να κάνει "καρέ" για πρώτη φορά στην καριέρα του αφού έχασε πέναλτι στο 76'.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μαρκέτι, Κονκό, Σιανί, Ντίας, Καβάντα (58' Φλοκάρι), Καντρέβα, Ερνάνες, Λεντέσμα (77' Κάνα), Μάουρι (58' Έντερσον), Λούλιτς, Κλόζε.

Λούκα Κόπερ - Μάριμπορ 2-3

(37' Τσαντικόφσκι, 68' Ζίμπερτ / 19' Τσβιάνοβιτς, 41' Μέγιατς, 44' Ταβάρες)

Το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας της έκανε η Μάριμπορ που επικράτησε 3-2 της, μέχρι πρότινος, δεύτερης στη βαθμολογία Λούκα Κόπερ. Ο Τσβιάνοβιτς ολοκλήρωσε ιδανικά μία αντεπίθεση της ομάδας του στο 19', ανοίγοντας το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 37' με τον Τσαντικόφσκι (απέφυγε τον Βίντοβιτς και σούταρε), αλλά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο γκολ των παικτών του Μίλαντς (στο 41' με τον Μέγιατς και στο 44' με τον Ταβάρες). Η αναμέτρηση απέκτησε ενδιαφέρον στο 68' όταν ο Ζίμπερτ μείωσε σε 3-2, εν συνεχεία ο Ταβάρες έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να "καθαρίσει" το ματς, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, αφού το σουτ του Μπρέτσεβιτς στο 90' τράνταξε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Βίντοβιτς, Ραΐσεβιτς, Τραϊκόφσκι, Ιμπραΐμι (86' Μίλετς), Μέρτελ (73' Ντόντλεκ), Φιλίποβιτς, Τσβιάνοβιτς, Ταβάρες (90' Κόμαζετς), Μπέριτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK