Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Foto Davide Anastasi/LaPresse
04  -11-2012 Catania (Italia)
Sport Calcio Catania-Lazio
Serie A Tim 2012-2013
Nella foto:   esultanza gomez

Photo Davide Anastasi/LaPresse
04-12-2012 Sport Soccer
Catania-Lazio
Serie A Tim 2012-2013
In the pic:  celebrates  gomez
Foto Davide Anastasi/LaPresse 04 -11-2012 Catania (Italia) Sport Calcio Catania-Lazio Serie A Tim 2012-2013 Nella foto: esultanza gomez Photo Davide Anastasi/LaPresse 04-12-2012 Sport Soccer Catania-Lazio Serie A Tim 2012-2013 In the pic: celebrates gomez LAPRESSE

Κατάνια - Λάτσιο 4-0

(9', 29' Γκόμες, 25' Λόντι, 69' Μπαριέντος)

Η Λάτσιο έχυσε μονομιάς την καρδάρα με το γάλα που μάζευε όλο αυτό το διάστημα και γνώρισε τη συντριβή 4-0 από την Κατάνια, με την οποία απομακρύνεται κι άλλο από τις θέσεις του Champions League. Οι Σικελοί μέσα σε μισή ώρα αγώνα είχαν "καθαρίσει" τη νίκη, αφού πήραν προβάδισμα 3 τερμάτων με τους Αλεχάντρο Γκόμες (2 γκολ) και Φραντσέσκο Λόντι. Οι απουσίες των Μίροσλαβ Κλόζε και Φεντερίκο Μαρκέτι από τα 2 άκρα του σχηματισμού των "λατσιάλι" ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς, με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να χρησιμοποιεί τον Σέναντ Λούλιτς στο αριστερό άκρο του κέντρου στο κλασικό 4-5-1 και τη φυσική του θέση, σε αυτήν του αριστερού οπισθοφύλακα, να αρχίζει ο Λουίς Πέδρο Καβαντά.

Το πείραμα εγκαταλείφθηκε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (πέρασε στο ματς ο Κρίστιαν Μπρόκι αντί του Βέλγου μπακ), αλλά ήταν ήδη αργά. Οι αποθαρρυμένοι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και 4ο γκολ από τον Πάμπλο Μπαριέντος (69') και με την ψυχολογία όχι στο καλύτερο δυνατό σημείο, περιμένουν τον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση του Europa League.

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μπιτσάρι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας, Καβαντά (46' Μπρόκι), Καντρέβα, Ερνάνες (46' Ερνάνες), Λεντέσμα, Μάουρι, Λούλιτς, Ρόκι (70' Κόζακ)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Τότεναμ - Γουίγκαν 0-1

(56' Γουότσον)

Η Τότεναμ δεν σκόραρε για πρώτη φορά εφέτος σε αγώνα πρωταθλήματος και, μοιραία, ηττήθηκε από τη Γουίγκαν με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν στα μάτια τους γηπεδούχους και, δίκαια, έφυγαν νικητές από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες ήταν ελαφρώς καλύτερη και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί είτε στο 30' με τον Κονέ είτε στο 35' με τον Μαλόνεϊ. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Φρίντελ επενέβη σωτήρια και κράτησε το μηδέν.

Ο τελευταίος, πάντως, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 56ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κονέ τον απώθησε (ίσως αντικανονικά) και στην εξέλιξη της φάσης ο Γουότσον σκόραρε με κοντινή προσπάθεια.

Στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης η Τότεναμ άρχισε να ασκεί πίεση προς τα καρέ του Αλ Χαμπσί, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε (όπως και ο ΜακΚάρθι στην κεφαλιά του Κόκερ). Ως εκ τούτου η ομάδα του Βίλας Μπόας υπέστη τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της και με το τελευταίο σφύριγμα οι φίλοι της ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Φρίντελ, Βέρτονγκεν, Γκαλάς, Γουόκερ (79' Κάρολ), Κόκερ, Ντέμπσεϊ, Χάντλστοουν, Λένον, Μπέιλ, Σάντρο (23' Σίγκουρτσον), Ντεφό (57' Αντεμπαγιόρ)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
VM

Μάριμπορ - Τσέλιε 1-2

(25' πέν. Μέζγκα - 11' Μπάιντε, 89' Κράιτσερ)

Τη 2η ήττα στα τελευταία 3 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα γνώρισε η Μάριμπορ, η οποία έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Τσέλιε. Το τέρμα του Μάρκο Κράιτσερ στο 89ο λεπτό "πάγωσε" το "Λιούντσκι", με τους πρωταθλητές Σλοβενίας, πάντως, να μην πείθουν με την απόδοσή τους. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν δοκάρι στο 9' και στην επόμενη φάση προηγήθηκαν με τον Γκρέγκορ Μπάιντε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση κι έφτασαν σ' αυτήν με πέναλτι του Ντέγιαν Μέζγκα στο 25', αλλά στο υπόλοιπο παιχνίδι οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και για τις 2 ομάδες. Στο 84ο λεπτό, μάλιστα, ο Σεμπάστιαν Γκόμπετς είχε φάουλ στο δοκάρι για την Τσέλιε, η οποία βρήκε εν τέλει το νικητήριο γκο λστο 89' με τον Κράιτσερ.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ράιτσεβιτς, Βίντοβιτς, Βίλερ, Ιμπραΐμι (60' Πλόι), Μέρτελι (46' Φιλίποβιτς), Τσβιγιάνοβιτς, Μέζγκα (86' Ντόντλεκ), Ταβάρες, Μπέριτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK