Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η Αϊντχόφεν έκανε το τέσσερα στα τέσσερα μετά από τη νίκη της επί της Φίτεσε με 2-0 για την Eredivisie. Εκτός έδρας νίκη για την Ντιναμό Μόσχας επί της Κράσνονταρ. Η Εστορίλ προέβαλε σθεναρή αντίσταση στο "Estádio AXA", αλλά η Μπράγκα τη νίκησε 2-1 και την κράτησε στον ένα βαθμό μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στην Liga Sagres.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Αϊντχόφεν - Φίτεσε 2-0

(48' Ντε Γιονγκ, 90+1' Μάχερ)

Η Αϊντχόφεν ξέπλυνε καπως την ντροπή του περσινού 6-2 από την Φίτεσε στο "Φίλιπς Στάντιον" κι επικράτησε με 2-0 κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στη φετινή σεζόν. Μία εβδομάδα μετά από τον θρίαμβο του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, η ομάδα του Φιλίπ Κοκού προηγήθηκε με τον Λιουκ ντε Γιονγκ στο 48' και στις καθυστερήσεις ο Άνταμ Μάχερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με την Αϊντχόφεν να γιορτάζει καθ' αυτόν τον τρόπο τα 101 χρόνια ζωής.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν (4-3-3): Τσουτ, Μπρενετ, Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς (69' Αρίας), Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο (75' Χίλιεμαρκ), Μαχέρ, Νάρσινγκ (83' Γιότσεφτσουν), Ντε Γιονγκ, Ντεπάι

Κράσνονταρ - Ντιναμό Μόσχας 0-2

(35' Βαλμπιενά, 49' Νομπόα)

Η φορμαρισμένη Ντιναμό Μόσχας έφτασε σε ακόμα μία νίκη που τη διατηρεί σε απόσταση τριπόντου από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ προηγήθηκε με το τέρμα του Ματιέ Βαλμπιενα στο 35ο λεπτό και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κρίστιαν Νομπόα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Κράσνονταρ δεν κατάφερε να αντιδράσει αποτελεσματικά και η Ντιναμό έφτασε στην 3η σερί νίκη.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας (4-2-3-1): Μπερεζόφσκι, Μανόλεφ, Σάμπα, Ντάγκλας, Γιουσούποφ, Ντενίσοφ (53' Βενκέρ), Νομπόα, Βαλμπιενά (68' Ιόνοφ), Ζιρκόφ, Κοκόριν (85' Προυντνίκοφ)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Μπράγκα - Εστορίλ 2-1

(34' Σάντος, 56' Έντερ - 49' Ράφαελ)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εστορίλ από την Μπράγκα, υπό το βλέμμα 9.830 θεατών στo "Estádio AXA", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να "κοιμίσει" την αντίπαλό της, η οποία πάντως βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σάντος, προτού επέλθει η ισοφάριση και μάλιστα με σκόρερ τον κεντρικό αμυντικό Εμίντιο Ράφαελ. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε ένα τρομερό γκολ του Έντερ, δέκα λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους.

H σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Βάγκνερ, Φερνάντες, Ράφαελ, Μάνο, Ταβάρες, Μπαμπάνκο (64' Γκαλβάο), Αμάντο, Κουκά (78' Φερναντίνιο), Γκονσάλβες, Λόπες (72' Αρτούρο), Σεμπά.

Το γκολ του Έντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK