Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η Γκινγκάμπ επέστρεψε στις αποτυχίες μετά από το ευχάριστο διάλειμμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από τη Ναντ. Νίκη για τη Ντιναμό Μινσκ επί της Ναφτάν.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Γκινγκάμπ - Ναντ 0-1

(33' Ενκουντού)

Η Γκινγκάμπ επέστρεψε στις... αποτυχίες, μετά από την έκλαμψη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Ζοσλίν Γκουβερνέκ ηττήθηκε 1-0 μέσα στο "Ρουντουρού" από τη Ναντ για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 και παρέμεινε ουραγός στον πίνακα της βαθμολογίας. Τα "καναρίνια" ήταν καλύτερα στο ντέρμπι της δύσης και ήλεγχαν τον αγώνα. Στο 33ο λεπτό, ο Ζορζ Ενκουντού, μάλιστα, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που έψαχναν την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 7 μήνες. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πίεσε αναποτελεσματικά για την ισοφάριση και η Ναντ κράτησε σχετικά εύκολα το 1-0, φτάνοντας στο "τρίποντο".

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-4-1-1): Λόσι, Γιάκομπσεν, Κερμπρά (46' Ανγκουά), Σορμπόν, Λεβέκ, Πιε (67' Γιαταμπαρέ), Ματίς, Σανκαρέ (75' Ντιαλό), Μποβί, Μαρβό, Σβαρτς

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ντιναμό Μινσκ - Ναφτάν 2-0

(71' Ρασάντκιν, 88' Αντάμοβιτς)

Η Ντιναμό Μινσκ τα χρειάστηκε απέναντι στη Νάφταν, αλλά επέστρεψε στις νίκες μετά από τον Αύγουστο και συγκεκριμένα μετά από 5 παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση. Το 2-0 προήλθε μετά από 2 γκολ στο τελευταίο 20λεπτο κι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στην περιοχή τους και επεδίωξαν να κλέψουν το αποτέλεσμα με αντεπιθέσεις. Γκλεμπ Ρασάντκιν και Νέναντ Αντάμοβιτς σημείωσα τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, που παραμένουν σε τροχιά τίτλου κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μινσκ (4-4-2): Ιγκνάτοβιτς, Μόλος (30' Κάρποβιτς), Σίμοβιτς, Ρασάντκιν (86' Βορόνκοφ), Νίκολιτς, Αντάμοβιτς, Ντιομαντέ (46' Φιγκερέδο), Μπανγκουρά, Βερέτιλο, Στάσεβιτς, Κουτσέροφ

Το πρόγραμμα

05/10 21:45 Φιορεντίνα - Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK