Το απόλυτο η Ντιναμό Μόσχας, η Μπεσίκτας διέλυσε την Παρτιζάν (VIDEOS)

Διπλά στην έδρα της Εστορίλ και της Παρτιζάν πανηγύρισαν η Ντιναμό Μόσχας και η Μπεσίκτας. Άφησε δύο βαθμούς στη Λευκορωσία η Γκινγκάμπ.

Το απόλυτο η Ντιναμό Μόσχας, η Μπεσίκτας διέλυσε την Παρτιζάν (VIDEOS)

Εστορίλ - Ντιναμό Μόσχας 1-2

(95' Ταβάρες - 52' Κοκόριν, 80' Ζιρκόφ)

Η Ντιναμό επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στον 5ο όμιλο και επικρατώντας 2-1 της Εστορίλ στο "Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα" κατέκτησε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, αποκτώντας αποστάσεις από τον ανταγωνισμό μετά το 1-1 στο "Φίλιπς Στάντιον". Το γκολ του Κοκόριν στο 52', το οποίο προήλθε με μακρινό σουτ και τη βοήθεια των δύο κάθετων δοκαριών, έδωσε αβαντάζ στη ρωσική ομάδα, αλλά ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι του Κλέμπερ στο 74'. Ο Γκαμπούλοφ έπεσε σωστά και απέκρουσε το χτύπημα, προτού ο Ζιρκόφ στο 80' πετύχει το 2-0 και καθαρίσει το ματς. Η Εστορίλ μείωσε με τον Ταβάρες, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά (95').

Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Άντερσον Λουίζ, Κλέμπερ (81' Καμπρέρα), Εσίτι, Σεμπά (85' Ρικάρντο Βαζ), Κούκα, Ντιόγκο Αμάντο, Ρούμπεν Φερνάντες, Τοζέ (77' Αρτούρο)

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μπούτνερ, Σαμπά, Ντούγκλας, Βενκέρ, Κοκόριν (75' Κουράνι), Ιόνοφ (56' Ζιρκόφ), Βαλμπουενά (92' Ρότενμπεργκ), Νομπόα, Κοζλόφ, Ντενίσοφ

Το απόλυτο η Ντιναμό Μόσχας, η Μπεσίκτας διέλυσε την Παρτιζάν (VIDEOS)

Ντιναμό Μινσκ - Γκινγκάμπ 0-0

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ντιναμό Μινσκ και Γκινγκάμπ, αποτέλεσμα που σε ένα βαθμό ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, καθώς η γαλλική ομάδα δεν ξέφυγε πολύ. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας με τους Φρανκ Τζα Τζετζέ (11'), Νέναντ Αντάμοβιτς (13'), ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 86ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθών Κριστόφ Μαντάν σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Σεργκέι Ιγκνάτοβιτς. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της Ντιναμό Μινσκ, η οποία προερχόταν από δύο ήττες με εννέα γκολ παθητικό.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγκνατόβιτς, Βορόνκοφ (64' Σίμοβιτς), Πολίτεβιτς, Τζα Τζεντζέ (56' Ντιομαντέ), Νίκολιτς, Κάρποβιτς, Βερέτιλο, Φιγουερέδο (80' Κόρζουν), Στάσεβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς.

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπασεν, Ανγκουά, Σανκαρέ (80' Ντιαλό), Μποβί, Σορμπόν, Αλιουΐ, Ματίς, Ντος Σάντος, Μαρβό (71' Μαντάν), Γιαταμπαρέ.

Το απόλυτο η Ντιναμό Μόσχας, η Μπεσίκτας διέλυσε την Παρτιζάν (VIDEOS)

Παρτιζάν - Μπεσίκτας 0-4

(18' Κάβλακ, 45' Μπα, 52' Εζιακούπ, 54' Τερέ)

Η Παρτιζάν προερχόταν από τη νίκη στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η Μπεσίκτας την προσγείωσε ανώμαλα κι ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου (σ.σ. συγκατοικεί με την Τότεναμ). Ο Βέλι Κάβλακ έδωσε το προβάδισμα στην τουρκική ομάδα με σουτ εκτός περιοχής στο 18', ενώ λίγο αργότερα ο Μίλαν Λούκατς σημάδεψε το δοκάρι του Λούκατς, προτού ο Ντεμπά Μπα σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Τα γκολ των Ογκιουζάν Εζιακούπ και Γκεκχάν Τερέ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην πιο βαριά ευρωπαϊκή εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους.

Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Ζίφκοβιτς (67' Γκρμπιτς), Ντρίντσιτς (61' Μάρκοβιτς), Λάζοβιτς (67' Νίνκοβιτς), Μπ.Ίλιτς, Σκούλετιτς, Στεβάνοβιτς, Πάνιτς

Μπεσίκτας: Ζενγκίν, Σίβοκ, Τερέ (64' Κογιουνλού), Κάβλακ, Μπα (69' Τοσούν), Σαχάν, Χάτσινσον, Εζιακούπ (78' Κεϊμπασί), Φράνκο, Ουισάλ, Μότα

News 24/7

24MEDIA NETWORK