Κάντο όπως ο Άρης (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα το βράδυ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Καραϊσκάκης" με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα. Σαν σήμερα ο Άρης πριν 4 χρόνια είχε δείξει τον τρόπο, νικώντας του Ισπανούς 1-0 στο "Βικελίδης"!

Κάντο όπως ο Άρης (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην "μάχη" των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σαν σήμερα τέσσερα χρόνια πριν, ο Άρης είχε δείξει τον τρόπο, νικώντας τους Ισπανούς με 1-0 στο "Κλ. Βικελίδης". Με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο της ομάδας, οι "κίτρινοι'' κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, με το γκολ του Χαβίτο στο 59ο λεπτό του ματς να τους δίνει το τρίποντο.

Κάντο όπως ο Άρης (VIDEO)

Από τους παίκτες της Ατλέτικο που έπαιξαν εκείνο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, στο ρόστερ παραμένουν μόνο οι Γκοδίν, Τιάγκο και Ραούλ Γκαρσία.

Θυμηθείτε πως ο Άρης είχε κερδίσει τους "ροχιμπλάνκος":

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης(Κούπερ): Σηφάκης, Μισέλ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μενδρινός, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (92` Κασναφέρης).

Ατλέτικο Μαδρίτης(Κίκε Σάντσεζ Φλόρες): Ντε Χέα, Αντόνιο Λόπεθ, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Ραούλ Γκαρθία (46` Ντιέγκο), Καμάτσο (77` Μάριο Σουάρεθ), Σιμάο, Τιάγκο, Μέριδα (60` Ρέγιες), Φορλάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK