Αντίπαλοι Αστέρα: Θρίαμβος για Σπάρτα

Η Σπάρτα Πράγας συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και παραμένει πρωτοπόρος στην Τσεχία. Βαριά ήττα για Σάλκε.

Αντίπαλοι Αστέρα: Θρίαμβος για Σπάρτα
Σπάρτα

Σπάρτα Πράγας - Μποχέμιανς 3-0

(45' Λάφατα, 56' Φατάι, 87' Λιτσίνγκι)

Η Σπάρτα Πράγας συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα και μετά από την ισοπαλία 2-2 στο Γκελζενκίρχεν με τη Σάλκε, επιβλήθηκε 3-0 της Μποχέμιανς στο ντέρμπι της Πράγας. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα απέναντι στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ωστόσο άργησε να ανοίξει το σκορ και να διώξει το άγχος. Αυτό συνέβη στο 45' του 1ου ημιχρόνου με τον μόνιμο σκόρερ της, Ντάβιντ Λάφατα και ακολούθησε το γκολ του Κεχίντε Φατάι στο 56' να "κλειδώσει" τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Φράνσις Λιτσίνγκι στο 87' για τους πρωτοπόρους του τσεχικού πρωταθλήματος.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (4-5-1): Μπίτσικ, Μάρετσεκ, Μπράμπετς (81' Στάινχεφερ), Χόλεκ, Χιμπς (46' Κρέιτσι), Φατάι (69' Λιτσίνγκι), Ντότσκαλ, Γίρατσεκ, Χούσμπαουερ, Κονατέ, Λάφατα)

Αντίπαλοι Αστέρα: Θρίαμβος για Σπάρτα
Σάλκε

Γκλάντμπαχ - Σάλκε 3-1

(32' Στιντλ, 70' Ραφαέλ, 84' Κορμπ - 44' Κρίστενσεν)

Η ανοδική πορεία της Γκλάντμπαχ συνεχίζεται και μετά από τη 3-1 επί της Σάλκε βάζει πλώρη για τις περσινές επιτυχίες, έχοντας αφήσει πίσω της το χειρότερο ξεκίνημα σε σεζόν εδώ και δεκαετίες. Τα "πουλάρια" κοίταξαν στα μάτια μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες των πρώτων εβδομάδων, που τον τελευταίο καιρό, όμως, δείχνει να χάνει το μομέντουμ. Η διαφορά τους ήταν εμφανής, με τους γηπεδούχους να έχουν ταχύτητα και ενθουσιασμό και να ψάχνουν διαρκώς το γκολ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τρόπο να τροφοδοτήσουν τον Κλάας Γιαν Χούντελααρ.

Το πρώτο γκολ, βέβαια, προέκυψε από λάθος απόφαση του διαιτητή, ο οποίος ξεγελάστηκε από τη βουτιά του Γιούλιαν Κορμπ και έδειξε πέναλτι στο 32'. Ο Ραλφ Φάρμαν έπιασε την πρώτη προσπάθεια του Λαρς Στιντλ, αλλά στην επαναφορά η κεφαλιά του Γερμανού έφερε το 1-0. Η απάντηση ήρθε μετά από πίεση και αυτογκόλ του Αντρέας Κρίστενσεν, ωστόσο η Μπορούσια εξακολούθησε να έχει το πάνω χέρι. Η εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Ραφαέλ στο 70' της έδωσε εκ νέου προβάδισμα και στο τέλος ο Κορμπ βρήκε το γκολ που δικαιούτο βάσει απόδοσης για το 3-1.

Η σύνθεση της Σάλκε (4-2-3-1): Φάρμαν, Ρίτερ, Χέβεντες, Ματίπ, Αόγκο, Γκάις, Χιέιμπιεργκ (78' Τσούπο Μότινγκ), Καϊσάρα (73' Χούντελααρ), Μέγερ, Σανέ, Ντι Σάντο (89' Νόισταντερ)

Το πρόγραμμα

26/10 19:00 Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK