Αντίπαλοι Αστέρα: Νέα γκέλα για Σπάρτα

Η Σπάρτα Πράγας γνώρισε νέα ήττα στην Τσεχία λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Αντίπαλοι Αστέρα: Νέα γκέλα για Σπάρτα
Σπάρτα-Φατάι

Λίμπερετς - Σπάρτα Πράγας 1-0

(64' Ντελάρζ)

Δεύτερη σερί ήττα για τη Σπάρτα Πράγας, η οποία μετά από το 1-0 του κυπέλλου κόντρα στην Παρντούμπιτσα, παραδόθηκε με το ίδιο σκορ στη Σλόβαν Λίμπερετς για την 14η αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος. Ο Ζντένεκ Σκάζνι παρέταξε την ομάδα με σχηματισμό 3-5-2 και δεν είχε στη διάθεσή του τον ασθενή Λάντισλαβ Κρέιτσι. Αν και έχασε ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο, δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάτι που έπραξε ο Τζον Ντελάρζ στο 64', δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (3-5-2): Μπίτσικ, Χόλεκ, Μπράμπετς, Κόστα, Μάρετσεκ (83' Γιούλις), Ντότσκαλ, Φρίντεκ, Γίρατσεκ (75' Ματεγιόβσκι), Χιμπς (79' Μπρεζνάνικ), Λάφατα, Φατάι

Αντίπαλοι Αστέρα: Νέα γκέλα για Σπάρτα
Σανέ-Αλάμπα-Σάλκε-Μπάγερν

Σάλκε - Μπάγερν 1-3

(17' Μέγερ - 9' Αλάμπα, 69' Μαρτίνεθ, 90+2' Μίλερ)

Ούτε η Σάλκε κατάφερε να σταματήσει την ορμητική Μπάγερν η οποία οδεύει στην κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος. Το 3-1 στο Γκελζενκίρχεν για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήρθε αρκετά άνετα, παρότι τα νικητήρια τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα. Ο Ντάβιντ Αλάμπα με σουτ που κόντραρε έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βαυαρούς από το 9ο λεπτό, ωστόσο μία από τις σπάνιες καλές στιγμές των γηπεδούχων έφερε την ισοφάριση του Μαξ Μέγερ στο 17'.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν σε θέση ισχύος παρά την ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 59'. Η "λύτρωση" ήρθε δέκα λεπτά αργότερα από τον Χάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Άριεν Ρόμπεν και σκόραρε για πρώτη φορά από το 2013. Στα τελευταία λεπτά ο Έριξ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να "κλέψει" έναν βαθμό και τιμωρήθηκε από τον Τόμας Μίλερ στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση της Σάλκε (5-4-1): Φάρμαν, Ρίτερ, Ματίπ, Χέβεντες, Νόισταντερ (75' Ντι Σάντο), Αόγκο, Σανέ, Γκορέτσκα, Χιέιμπιεργκ, Μέγερ (87' Ρέζε), Χούντελααρ (70' Τσόυπο Μότινγκ)

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 0-2

(69' Βίκτορ, 81' πέν. Ντλοβού)

News 24/7

24MEDIA NETWORK