"Έπαιζε ομάδα της Super League με ομάδα τοπικού"

Ο Γιώργος Χερίδης βρέθηκε στην Εσθονία και παρακολούθησε για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης τον αγώνα της Τρανς Νάρβα με την Ίντερ Μπακού.

"Έπαιζε ομάδα της Super League με ομάδα τοπικού"

Ο βοηθός του Σάκη Τσιώλη μίλησε για το 0-5 της Ίντερ Μπακού και ανέλυσε τα δυνατά και αδύνατα σημεία των Αζέρων οι οποίοι θα βρεθούν (εκτός αν γίνει κάποιο "θαύμα" στον δεύτερο αγώνα) στο δρόμο των Αρκάδων.

"Ήταν ένας αγώνας μεταξύ μιας ομάδας επιπέδου Super League και μιας ομάδας τοπικού πρωταθλήματος. Ήταν τρομερή η διαφορά δυναμικότητας σε όλα τα επίπεδα", σχολίασε ο Γιώργος Χερίδης στο arcadia-sports για να συνεχίσει: "Η Ίντερ Μπακού είναι μια καλή ομάδα, γρήγορη και δύσκολη. Εμείς δεν θα έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Το δυνατό τους σημείο είναι η επίθεση με τον Αντάμια, το νούμερο 10, να κάνει όλη τη δουλειά στη δημιουργία παιχνιδιού. Κινείται παντού".

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο ανάπτυξης της Ίντερ Μπακού ο Γιώργος Χερίδης τόνισε: "Η Ίντερ Μπακού παίζει 3-4-3 το οποίο μεταλλάσσεται σε 5-3-2 και 3-5-2. Είναι ομάδα που βγαίνει πολύ γρήγορα στην επίθεση. Οι φορ ζητάνε μπάλα και αν βγουν στον κενό χώρο κάνουν ζημιά. Ο κινητήριος μοχλός είναι ο Μαμαντού. Βέβαια, έχουν και αδύνατο σημείο το οποίο είναι στην άμυνα. Οι κεντρικοί στόπερ προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι αλλά δεν έχουν καλή επικοινωνία και αν πιεστούν κάνουν λάθη. Τα περισσότερα από τα 5 γκολ που βάλανε ήταν με συνεργασίες."

News 24/7

24MEDIA NETWORK