Σόου Καβενάγκι και ΑΠΟΕΛ

Το ντεμπούτο του Φερνάντο Καβενάγκι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν ιδανικό, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πάφο, έβαλε δύο γκολ και συνέβαλε στο εντυπωσιακό 6-2. Βαριά ήττα της Σάλκε από την Βόλφσμπουργκ.

Σόου Καβενάγκι και ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ - Πάφος 6-2

(33' Βινίτσιους, 41' Ντε Βινσέντι, 61' Χαραλαμπίδης, 71' Γκιγέρμε, 86', 91' Καβενάγκι - 39' Νταμαού, 89' Γκριγκάλαβα)

Ο ΑΠΟΕΛ άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Αστάνα και μετά από την "πεντάρα" επί του Ερμή Αραδίππου στην πρεμιέρα, συνέτριψε 6-2 την Πάφο στο ΓΣΠ. Το ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου ήταν ιδανικό, όπως επίσης και αυτό του Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό και έβαλε δύο γκολ.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ (4-3-2-1): Βάτερμαν, Αστίθ, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μακρίδης (58' Γκιγέρμε) Βινίτσιους, Αρτυματάς, Ντε Βινσέντι (75' Καβενάγκι), Αλεξάνδρου, Πιατκόβσκι (69' Σωτηρίου), Βάντερ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 3-0

(17' Ντοστ, 59' πέν. Ροντρίγκες, 61' Κλόσε)

Σόου Καβενάγκι και ΑΠΟΕΛ

Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Σάλκε από την Βόλφσμπουργκ σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Bundesliga. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι σκόραραν σχετικά νωρίς, στο 17' με τον Ντοστ, έλυσαν τα βασικά τους προβλήματα. Αίφνης, τα πρωτοσέλιδα για την επικείμενη πώληση του Ντε Μπρούινε ξεχάστηκαν και οι "λύκοι", κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι τον καλό τους εαυτό. Η νίκη εξασφαλίστηκε με ακόμη δύο γκολ που ήρθαν μέσα σ' ένα μόλις δίλεπτο. Στο 59' ο Ροντρίγκες με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 61' ο Κλόσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Σάλκε (4-2-3-1): Φάρμαν, Ρίτερ, Ματίπ, Νόισταντερ, Κολάσινατς, Γκάις, Αόγκο, Τσούπο Μότινγκ (59' Ντι Σάντο), Ντράξλερ (73' Μέγερ), Σανέ (71' Γκορέτσκα), Χούντελααρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK