Το προφίλ της Μάιντς

Την γερμανική Μάιντς θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, σε περίπτωση που καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι. Το πρώτο παιχνίδι είναι την Πέμπτη 31 Ιουλίου με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 7 Αυγούστου. Διαβάστε αναλυτικά το προφίλ της αντιπάλου των Αρκάδων.

Το προφίλ της Μάιντς
2014 GETTY IMAGES

Την νέα ομάδα του Στέφανο Καπίνο, τη γερμανική Μάιντς θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, σε περίπτωση βέβαια που προκριθεί επί της φιλανδικής, Ροβανιέμι (1-1 ο πρώτος αγώνας στη Φιλανδία, ο επαναληπτικός την επόμενη εβδομάδα).

Τουλάχιστον δεν βρήκε στο δρόμο του την αρκετά έμπειρη Λιόν, ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο η Μάιντς λογίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Έχει άλλωστε στις τάξεις της τους μουντιαλικκούς Χάρα (Χιλή), ο οποίος ήρθε φέτος από την Νότιγχαμ Φόρεστ ως ελεύθερος και φυσικά τον Σίντζι Οκαζάκι (Ιαπωνία). Φέτος ενισχύθηκε κάτω από τα γκολπόστ της με τον Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού, ενώ επίσης απέκτησε από την Γκρόιτερ Φιρτ έναντι 1.500.000 ευρώ, τον μπακ-χαφ Ντάνι Μπροζίνσκι.

Διακρίσεις

Η Μάιντς πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της Bundesliga με 53 βαθμούς μόλις δύο πίσω από την έκτη Γκλάντμπαχ κι έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Η υψηλότερη θέση που έχει τερματίσει στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι η 5η τη σεζόν 2010-11, με προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ.

Στα κύπελλα Ευρώπης βγαίνει για 3η φορά, έχοντα συμμετάσχει στα προκριματικά του τότε κυπέλλου UEFA, όπου έφτασε μέχρι τον τελευταίο γύρο πριν τους ομίλους και αποκλείστηκε από τν Σεβίλλη. Τη σεζόν 2011-12 έπαιξε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Leauge (όπως και φέτος) και αποκλείστηκε από τη ρουμανική Γκαζ Μετάν.

Γήπεδο: "Κοφάς Αρένα"

Το προφίλ της Μάιντς

Ένα αρκετά καινούργιο γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, συνολικής χωρητικότητας 34.000 θέσεων. Η αρχιτεκτονική του παραπέμπει σε παραδοσιακό αγγλικό γήπεδο.

Τα εγκαίνιά του έγιναν το 2011.

Το αστέρι: Σίντζι Οκαζάκι

Το προφίλ της Μάιντς

Αναμφισβήτητα είναι ο καλύτερος και ο γνωστότερος παίκτης αυτής της ομάδας. Ο Ιάπωνας επιθετικός την περσινή σεζόν συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας, σκοράροντας σε 33 εμφανίσεις, 15 γκολ.

Αποτελεί το μόνιμο κίνδυνο των αντιπάλων της Μάιντς, καθώς είναι γρήγορος και με καλά τελειώματα. Στην καλή του μέρα μπορεί να αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα.

Ο προπονητής: Κάσπερ Χιούλμαντ

Το προφίλ της Μάιντς

Ο Δανός ήρθε φέτος στην ομάδα από την Νόρτζελαντ στης οποίας τον πάγκο καθόταν τα τρία τελευταία χρόνια. Με την προηγούμενή του ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2011-12, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Κατέκτησε επίσης το κύπελλο Δανίας τόσο το 2009-10, όσο και το 2010-11.

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες:

Στέφανος Καπίνο, Λορίς Κάριους, ΡόμπινΖέντνερ

Αμυντικοί:

Νικόλτσε Νοβέσκι, Μπενεντίκτ Σάλερ, Στέφαν Μπελ, Ζούνιορ Ντίας, Τζούλιαν Κοχ, Παρκ Τζου-Χο, Νίκο Μπούνγκερτ, Γκονζάλο Xάρα

Μέσοι:

Τσινεντού Έντε, Γιοχάνες Γκέις, Κριστόφ Μορίτζ, Τόντορ Νεντέλεφ, Γιούνους Μάλι, Κου Χα-Τσεόλ, Τζούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ, Ντάνιελ Μπροζίνσκι, Ελκίν Σοτό, Νικολάι Μίλερ

Επιθετικοί:

Σεμπάστιαν Πόλτερ, Νικίτα Ρουκάβτσγια, Ντάνι Σαχίν, Σίντζι Οκαζάκι, Πέταρ Σλίσκοβιτς

Η Μάιντς σε VIDEOS:

Βέρντερ Βρέμης - Μάιντς 2-3

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μάιντς 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK