Τσιώλης: "Παιχνίδι-σταθμός"

Μεγάλη γιορτή για την Αρκαδία χαρακτήρισε τον επαναληπτικό αγώνα με την Ίντερ Μπακού ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης.

Τσιώλης: "Παιχνίδι-σταθμός"

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι η ομάδα του δεν υποτιμά τον αντίπαλό της και αποκάλυψε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν κάνει προετοιμασία σε περίπτωση που το ματς οδηγηθεί στα πέναλτι.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη:

"Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός στην ιστορία του Αστέρα και μια μεγάλη γιορτή για την Αρκαδία. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς, αλλά δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας. Πάμε για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο το έργο μας, πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με αυτή τη φράση κλείνω την τοποθέτησή μου, θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία στην Ευρώπη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο της Αρκαδίας".

Αναφερόμενος στα πλάνα του ενόψει του επαναληπτικού επεσήμανε: "Σχεδιάσαμε τα πλάνα μας στην προετοιμασία γι' αυτά τα ματς. Το πολύ 1-2 αλλαγές θα έχει η ομάδα. Σίγουρα, έχουμε ομοιογένεια καθώς έχουμε την περυσινή ομάδα και αυτό μας βοήθησε στην ισορροπία στο παιχνίδι μας. Για το πόσο ασφαλείς είμαστε, αυτοπεποίθηση μας δίνει η συμπεριφορά και η απόδοση και όχι το σκορ του πρώτου ματς".

Ερωτηθείς αν έχει γίνει προετοιμασία και για πέναλτι απάντησε: "Υπάρχουν πιθανότητες και γι' αυτό. Η Ίντερ είναι μια επιθετική ομάδα. Σίγουρα έχουμε προετοιμαστεί και γι' αυτό το ενδεχόμενο".

Σχετικά με τις δυσκολίες του παιχνιδιού δήλωσε: "Η Ίντερ Μπακού έχει καλό ρυθμό, παίζει συνδυαστικά, είναι πολύ καλή ομάδα και προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα".

Μιλώντας για τη σημασία του αγώνα είπε: "Υπάρχει ικανοποίηση από τους ιδιοκτήτες γιατί μια ομάδα από την Αρκαδία συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα".

Ερωτηθείς αν οι παίκτες του Αστέρα βλέπουν υπεροπτικά το ματς αποκρίθηκε: "Ίσα-ίσα, οι παίκτες μου σεβάστηκαν πολύ το παιχνίδι. Απλώς θα πω ότι η ομάδα εχει πολλούς Λατίνους παίκτες. Από Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία... Αυτός είναι ένας τρόπος που οι παίκτες μου αποφορτίζονται, αποβάλλουν το στρες. Εκτιμάμε πάρα πολύ την Ίντερ Μπακού, την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ευελπιστούμε να της την ανταποδώσουμε".

Αναφορικά με τα ατού της Ίντερ Μπακού που δεν ξεχώρισαν στο πρώτο ματς είπε: "Νομίζω ότι σε αυτό το στοιχείο δούλεψε καλά ο Αστέρας. Είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και περιορίσαμε την επίθεση της Ίντερ Μπακού".

Σχετικά με τον Μπακασέτα επεσήμανε: "Ο Τάσος σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρώτο ματς. Ο Μπακασέτας και ο Κουρμπέλης απουσίαζαν για ένα μήνα με την εθνική Νέων. Είναι παίκτες ενδεκάδας. Η αποχή και η απουσία από την προετοιμασία κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο αυριανό (σ.σ. Πέμπτη) ματς".

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η ομάδα του έχει επιθετικό πρόβλημα απάντησε: "Η Ίντερ Μπακού δεν είχε δεχθεί γκολ και είχε πολύ λίγες ευκαιρίες. Αυτό συνέβαινε γιατί η Ίντερ όταν αμύνεται, παίζει με πέντε παίκτες στην άμυνα. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτό. Εμείς κάναμε φάσεις και βγάλαμε γκολ. Ο Περόνε, ο Ράγιος, ο Ναβάρο, ο Μπακασέτας μας καλύπτουν επιθετικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK