Βεργέτης: "Είμαστε πανέτοιμοι"

Ετοιμος για μία ακόμη πρόκληση της ιστορίας του και δη της ευρωπαϊκής είναι ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται απόψε τη Μπεσίκτας και θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Βεργέτης: "Είμαστε πανέτοιμοι"

"Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε ένα μεγάλο σύλλογο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Europa League. Έχουμε ετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης που έχει η ομάδα μας. Τόσο εμείς, το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι παίκτες μας είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, στον οποίο θα δώσουμε μεγάλη μάχη καταβάλλοντας μέγιστη προσπάθεια. Ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ο κόσμος από την τηλεόραση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

"Η Μπεσίκτας θεωρώ ότι έχει βρει τα πατήματα της από το πρώτο ματς και έχει καλύτερη συνοχή. Έχει καλύτερη πορεία, κάτι που φαίνεται από το ότι είναι πιο κοντά στην πρόκριση από εμάς και στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος. Η φιλοξενία μας είναι η ανταπόδωση της καλής φιλοξενίας που είχαμε στο ματς της Κωνσταντινούπολης. Αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε ανταγωνιστικότητα μόνο στο πλαίσιο του παιχνιδιού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK