Βεργέτης: "Η ομάδα να είναι ανταγωνιστική"

Ο Αστέρας Τρίπολης κληρώθηκε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Europa League, αλλά σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι από το κάθε παιχνίδι και κυρίως να το ευχαριστηθούν.

Βεργέτης: "Η ομάδα να είναι ανταγωνιστική"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε:

Για την κλήρωση: "Η κλήρωση είναι δύσκολη αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Τότεναμ είναι μεγαθήριο, ελπίζω όταν μάθουμε και το πρόγραμμα να την πετύχουμε σε κάποια αδιάφορη φάση. Η Μπεσίκτας δυσκόλεψε την Άρσεναλ και είναι σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, όπως και η Παρτιζάν".

Για τον στόχο των ομίλων: "Στόχος είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα αναλύσουμε τις ομάδες, θα βοηθήσουμε τους παίκτες να ξέρουν τα πάντα, θα δουλέψουμε για να είναι έτοιμη η ομάδα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα".

Για το ποια ομάδα ήθελε: "Δεν είχα προτίμηση και προαίσθημα κανένα".

Για τις στιγμές που αναμένεται να ζήσει: "Είναι συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι το φανταστικό, σε ένα γήπεδο τέτοιο, μια μεγάλη δύναμη της Αγγλίας. Όλα αυτά μας προϊδεάζουν για κάποιες μοναδικές στιγμές. Τα πάντα όμως είναι δουλειά, εμείς θα ετοιμάσουμε την ομάδα να είναι ανταγωνιστική".

Για το πότε ηρέμησε: "Μας πήρε αρκετή ώρα να συνέλθουμε. Ήταν ψυχοφθόρο το παιχνίδι αν και η ομάδα μας για 60 λεπτά έκανε εκπληκτική εμφάνιση, σχετικά με την τακτική προσέγγιση. Μετά ήρθε η κούραση, οι αλλαγές της Μακάμπι. Πληρώσαμε και την απειρία μας και ήρθε αυτό το αγχωτικό φινάλε".

Για Λεβαδειακό: "Αυτό που λέω στα παιδιά είναι ότι το πρωτάθλημα είναι ο δρόμος για να παίξεις στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να αφήσουμε τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Η δουλειά είναι η ίδια, είτε παίζεις με την Τότεναμ είτε με τον Λεβαδειακό. Δουλειά και συγκέντρωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK