Αντούριθ: "Δεν ήθελα τον Παναθηναϊκό γιατί..."

Ο... μπόμπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αρίτθ Αντούριθ, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ο... χειρότερο αντίπαλος που μπορούσε να κληρωθεί η ομάδα του! Διαβάστε πως το δικαιολόγησε (VIDEO).

Αντούριθ: "Δεν ήθελα τον Παναθηναϊκό γιατί..."

Μπορεί για τον Παναθηναϊκό η Μπιλμπάο να ήταν ο πιο... ανεπιθύμητος αντίπαλος στα προκριματικά, το ίδιο όμως ισχύει και για τους Βάσκους! Σύμφωνα με τον έμπειρο στράικερ, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες τους δεν ήθελαν να κληρωθούν με τους "πράσινους".

"Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο πιο δύσκολος απ' αυτούς που θα μπορούσαμε να πέσουμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και να κερδίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ως όνομα είναι δεδομένο ότι είναι μια ομάδα με παράδοση, η οποία έχει κερδίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα στην Ελλάδα και η οποία τον περασμένο χρόνο έπαιξε επίσης στην Ευρώπη. Οπότε γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ζευγάρι και πρέπει να κάνουμε όλα τα πράγματα σωστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK