"Η ισοπαλία θα είναι μία χαρά"

Ο Ντικ Αντβοκατ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ενόψει του αγώνα Άλκμααρ-ΠΑΟΚ και περιμένει από τον Στέφενς, όπως και ο ίδιος, να ξεκουράσει παίκτες.

"Η ισοπαλία θα είναι μία χαρά"

Ο Ντικ Άντβοκατ, λίγο πριν την αναχώρηση της Άλκμααρ για την Θεσσαλονίκη νίλησε στη "Ντε Τέλεγκραφ" και εξήγησε τους γιατί προτίθεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες της Άλκμααρ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. " Από τις 16 Οκτωβρίου που ανέλαβα την ομάδα έχουμε παίξει έντεκα παιχνίδια. Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα μπούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται από πλευράς δυνάμεων στο ματς με την Χέρακλες, το οποίο αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας. Ορισμένοι παίκτες είναι στα όρια τους, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις" τόνισε.

Ο έμπειρος τεχνικός, ωστόσο, εκτιμά ότι και ο Στέφενς θα ακολουθήσει τη δική του τακτική. "Ο Χουμπ Στέφενς δεν θα παίξει με την πιο δυνατή του ομάδα. Μία ισοπαλία θα ήταν μια χαρά" σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει να έχει επικοινωνία με τον συμπατριώτη του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, με αφορμή τις δηλώσεις Αντβοκατ σημειώνουν πώς υπάρχει κίνητρο για την πρωτιά και τη νίκη αύριο. Καταρχήν το μπόνους των 400.000 ευρώ που δίνει η πρώτη θέση (τα διπλάσια απ' όσα η δεύτερη), αλλά και τα 200.000 ευρώ με τα οποία πριμοδοτείται η νίκη και ακόμη το γεγονός πώς στη φάση των "32" κάθε ομάδα που τερματίζει πρώτη στον όμιλο δίνει τη ρεβάνς στην έδρα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK