Ιστορική νίκη σε... δανεικό στάδιο για την Μπενφίκα

Ανήμερα της ημέρας γέννησης του Εουσέμπιο και του θανάτου του Μίκλος Φέχερ, η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Ζιλ Βισέντε στο "Ρεστέλο" για τη φάση των ομίλων του Taça da Liga, εξαιτίας της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του "Λουζ".

Ιστορική νίκη σε... δανεικό στάδιο για την Μπενφίκα

Οι Λουζιτανοί αναγκάστηκαν να μετακομίσουν προσωρινά, με συνέπεια να αγωνιστούν μπροστά σε μόλις 6.664 φιλάθλους. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των 32 του Europa League ήταν καλύτερη και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί από το 1ο ημίχρονο, αλλά ο Ροχέλιο Φούνες Μόρι αστόχησε σε πέναλτι.

Τη λύση έδωσε ο Μιραλέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 56ο λεπτό και "κλείδωσε" το 3/3 της ομάδας του Ζόρζε Ζεζούς στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Με αυτό το 1-0, ο 21χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας Γιαν Όμπλακ κράτησε για 651 σερί λεπτά απαραβίαστη την εστία του και κατέρριψε το ρεκόρ συλλόγου που κρατούσε από τη σεζόν 1996-1997 με 595 λεπτά.

Η σύνθεση της Μπενφίκα (4-2-3-1): Λόπες, Αλμέιδα (83' Κανσέλο), Ζαρντέλ, Βιτόρια, Σίλβιο, Γκόμες, Αμορίμ, Καβαλέιρο, Τζούριτσιτς (78' Σίλβα), Σουλεϊμάνι (78' Κόστα), Φούνες Μόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK