Ήθελε και άλλα γκολ στον Ολυμπιακό ο Γκιουνές!

Ο Σενόλ Γκιουνές τόνισε πως η Μπεσίκτας κυριάρχησε πλήρως του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος και τόνισε πως το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα και... 4-1!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Υπήρξε διαφορά άσπρου με μαύρο στο πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν μακριά από τον καλό εαυτό μας στο πρώτο μέρος. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια και δεν βγήκαμε μπροστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε απόλυτα, βρήκαμε τα πατήματά μας και συγχαίρω τους παίκτες γι' αυτό. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα.

Το 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0, αλλά θα μπορούσε να ήταν 1-3 ή 1-4. Το βλέπουμε, πάντως, με θετικό μάτι και θα ψάξουμε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας στο δεύτερο παιχνίδι.

Γυρίζουμε στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε αγώνα την Κυριακή και ο χρόνος μας είναι λιγοστός. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι κουρασμένοι. Ίσως παίξουν αναπληρωματικοί και θα προσφέρουν με αγάπη και ενθουσιασμό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των πρωταθλητών Τουρκίας στη μεικτή ζώνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK