Όταν η Μπεσίκτας υποδέχτηκε φέτος τον Ολυμπιακό

Η Μπεσίκτας θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό στο "Vodafone Arena", καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά σε φιλικό προετοιμασίας, στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Όταν η Μπεσίκτας υποδέχτηκε φέτος τον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες βρίσκουν ξανά στο δρόμο τους τουρκική ομάδα. Πέρα από το ζευγάρωμα με την Οσμάνλισπορ για τους "32" του Europa League, η κληρωτίδα έδειξε σήμερα την Μπεσίκτας, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει για δεύτερη φορά φέτος στο Vodafone Arena. Δεύτερη φορά γιατί είχε ήδη προηγηθεί το μεταξύ τους παιχνίδι στη Τουρκία, στις 7 Αυγούστου του 2016, στο τελευταίο παιχνίδι του Βίκτορ Σάντσεθ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Ολυμπιακός τότε είχε παραταχθεί με σχηματισμό 4-3-3, με την ελληνική ομάδα να δυσκολεύεται να παράγει φάσεις στο παιχνίδι, με την πρώτη φάση στον αγώνα να έρχεται στο 16' από τον Μανθάτη που είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να απειλήσουν οι Τούρκοι και με την άμυνα του Ολυμπιακού να έχει παθητικό ρόλο, αλλά με την έναρξη του δεύτερου και την είσοδο των Κουαρέσμα και Αντριάνο, οι Τούρκοι έγιναν πιο απειλητικοί με τον Πορτογάλο να είναι η βασική πηγή κινδύνου για τους Πειραιώτες. Το γκολ δεν άργησε να φτάσει για τη Μπεσίκτας στο 56', όπου μετά από λάθος του Βούρου, ο Σισμανόγλου διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη "μια γεύση" από την καυτή έδρα και το στυλ παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας, η οποία φυσικά θα εμφανιστεί τελείως με διαφορετικό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς.

Οι ενδεκάδες του φιλικού:

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ(Σενιόλ Γκιουνές): Μπόικο (46' Φαμπρίσιο Ραμίρες), Μπεκ (93' Μουσταφά Πεκτεμέκ), Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Χάτσινσον (91' Γκιοκχάν Γκιονιούλ), Τολγκάι Αρσλάν (82' Ροντόλφο), Όγκουζχαν Εζιακούπ (46' Κουαρέσμα), Φρέι (60' Εζμπιλίζ), Ολτζάι Σαχάν (46' Αντριάνο), Τοσούν (46' Σισμανόγλου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Βίκτορ Σάντσεθ): Λεάλι, Βούρος, Μποτία (46' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια (62' Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46' Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70' Φορτούνης), Πάρντο, Μανθάτης (62' Ιντέγε), Σεμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK