Πεσέιρο: "Διαχειρίζομαι μία πολύ δυνατή ομάδα"

Ο Ζοζέ Πεσέιρο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά την πρόκριση της Μπράγκα επί της Ουντινέζε. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οφείλεται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πεσέιρο: "Διαχειρίζομαι μία πολύ δυνατή ομάδα"
peseiro.jpg INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Ζοζέ Πεσέιρο:

"Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, πιο σημαντικό από τα δικά μου ρεκόρ είναι να προκριθεί η Μπράγκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του που τα καταφέρνει ο σύλλογος και πιστεύω πως το αξίζαμε. Ακόμη και μετά την ισοπαλία στην Πορτογαλία νιώθαμε πως μπορούσαμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση".

"Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και σε όσους βοήθησαν για να φτάσει η Μπράγκα μέχρι εδώ".

"Διαχειρίζομαι μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι δύσκολο να επιλέξω την ενδεκάδα. Δεν χρειάζομαι και δεν περιμένω περισσότερους παίκτες.

Ελπίζω να τους έχω όλους και να μην χάσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή. Η Μπράγκα διαθέτει σπουδαίους παίκτες και είναι λογικό άλλοι σύλλογοι να θέλουν να ενισχυθούν με δικούς μας ποδοσφαιριστές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK