Μπενίτεθ: "Δοκιμασμένο στην προπόνηση το γκολ του Ιβάνοβιτς"

Για το γκολ του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς σε νεκρό χρόνο μίλησε ο Ράφα Μπενίτεθ, με δηλώσεις του στο "Sky Italy" μετά το τέλος του συναρπαστικού τελικού κόντρα στην Μπενφίκα.

Μπενίτεθ: "Δοκιμασμένο στην προπόνηση το γκολ του Ιβάνοβιτς"

"Είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση αυτήν την κίνηση του Ιβάνοβιτς στο κόρνερ", ήταν η σχετική δήλωση του προπονητή της Τσέλσι.

Ερωτηθείς για το μέλλον του, ο Ράφα Μπενίτεθ απάντησε στον Ιταλό δημοσιογράφο: "Νομίζω ότι η Ιταλία είναι μία καλή χώρα για ποδόσφαιρο. Οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν το αντικείμενο και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Ο τεχνικός των "μπλε", τέλος, επεσήμανε: "Είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα ήξεραν ότι θα φύγω, αλλά τα έδωσαν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις διοργανώσεις που συμμετείχαμε".

Ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ της Τσέλσι, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, δήλωσε από την πλευρά του: "Η ομάδα το άξιζε αυτό, επειδή είχαμε μία δύσκολη σεζόν και δώσαμε πολλά παιχνίδια. Στο τέλος, ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και η Μπενφίκα έπαιξε καλά. Σκοράραμε από στημένη φάση, κάτι που είχαμε δουλέψει πάρα πολύ. Είναι σπουδαίο συναίσθημα η συμμετοχή στον τελικό, ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό για εμάς και μία σπουδαία νίκη. Τώρα είναι η ώρα για πανηγυρισμούς".

Ο αρχηγός της Τσέλσι στο ματς και αρχισκόρερ του συλλόγου, Φρανκ Λάμπαρντ, υπογράμμισε: "Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο από τον Ιβάνοβιτς. Ήταν φανταστικός. Δημιουργείς την τύχη σου και εμείς παραμείναμε ομάδα. Ο σύλλογος το άξιζε".

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των "μπλε", Φερνάντο Τόρες, συμπλήρωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα σκληρό ματς και η Μπενφίκα ήταν πολύ καλύτερη στο 1ο ημίχρονο. Το 1ο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Πραγματικά θέλαμε να κατακτήσουμε το Europa League, αφού ίσως αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία μας".

Όσο για τον Πετρ Τσεχ, αποκάλυψε τις σκέψεις του στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ιβάνοβιτς: "Όταν κερδίσαμε το κόρνερ στις καθυστερήσεις, γύρισα στον βοηθό γραμμής και του είπα 'θα σκοράρουμε τώρα'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK