Τσερτσέσοφ: "Είχαμε μελετήσει τα πάντα"

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στη Λεωφόρο και το 2-1 επί του Παναθηναϊκού.

Τσερτσέσοφ: "Είχαμε μελετήσει τα πάντα"

Χαρακτηριστικά είπε ο προπονητής της Ντιναμό: " Τακτικά ήμασταν πανέτοιμοι. Κοντρολάραμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, είχαμε δοκάρι και κάναμε ευκαιρίες. Αδρανήσαμε σε κάποιες στιγμές και έχασε ο Παναθηναϊκός τις δικές του. Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι.

Έκρινα απαραίτητο να χρησιμοποιήσω τον Γκαμπούλοφ και ανταποκρίθηκε. Δίνω ευκαιρίες πάντα σε όλα τα παιδιά και αυτή τη φορά ήθελα να παίξει ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας.

Κοιτάζω την ομάδα και δίνω έμφαση στο σύνολο, όχι στο άτομο. Ο τραυματισμός του βασικού δεξιού μπακ μας ανάγκασε να επιλέξουμε τον Μανόλεφ και όπως φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αυτός μας βγήκε, αφού τα πήγε πολύ καλά.

Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί οργανωτές στην ομάδα. Βλέπουμε την ομάδα συνολικά. Αντικαταστάθηκαν επάξια οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν. Κατορθώσαμε να ανταπεξέλθουμε. Είχαμε μελετήσει τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες. Είχαμε υπολογίσει τις απουσίες και πιστεύω ανταποκριθήκαμε.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πότε μπαίνουν τα γκολ. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση ότι σκοράραμε και μετά το ημίχρονο. Μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία, αλλά αφότου μείωσε τού αφαιρέσαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK