Μάρκεβιτς: "Είναι πάντα Ολυμπιακός"

Ο Μίρον Μάρκεβιτς επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλος αντίπαλος που έχει ένα χαρακτηριστικό στιλ παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι και η ισοπαλία στο πρώτο ματς θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μάρκεβιτς: "Είναι πάντα Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός της Ντνίπρο είπε αρχικά: "Είδα με προσοχή τα ματς με Γιουβέντους και Ατλέτικο. Η αλλαγή του προπονητή δε νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο αφού οι παίκτες παραμένουν ίδιοι και παίζουν κατά τη γνώμη μου το ίδιο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά, έπειτα από ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα δει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό κόντρα στη Ντνίπρο σε σχέση με αυτόν που έκανε τις εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Για την ομάδα μου η ισοπαλία ή η νίκη θα είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Βέβαια θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αφού παίζουμε στην Ουκρανία. Όμως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος οπότε θα δείξει αύριο πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι".

Ερωτηθείς πόσο διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με την εποχή που τον αντιμετώπισε ως προπονητής της Μέταλιστ, ο Μίρον Μάρκεβιτς ανέφερε: "Ο Ολυμπιακός παίζει παραδοσιακά και με χαρακτηριστικό στιλ. Άλλαξαν από τότε προπονητές όμως και πάλι παίζει με ενδιαφέροντα τρόπο, παρά το ότι έχει αλλάξει και ρόστερ. Όμως δε νομίζω ότι το στιλ άλλαξε ριζικά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK