Σοβαρά επεισόδια και διακοπή σε ματς του Europa League

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση μεταξύ της Κουκέσι και της Λέγκια Βαρσοβίας στο πλαίσιο του 3ου γύρου των προκριματικών του Εuropa League και είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα. Δείτε PHOTOS & VIDEOS.

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στον αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League μεταξύ της Κουκέσι και της Λέγκια Βαρσοβίας κι είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του στο 52ο λεπτό.

Οι... εχθροπραξίες είχαν αρχίσει πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Οι "μάχες" συνεχίστηκαν κι εντός γηπέδου, με τους οπαδούς της αλβανικής ομάδας να επιτίθενται στους παίκτες των φιλοξενούμενων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο μέσος των Πολωνών, Οντρέι Ντούντα, ο οποίος δέχθηκε μία πέτρα στο κεφάλι κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Παράλληλα, συμπλοκές υπήρξαν και στις εξέδρες του γηπέδου μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων. Η... ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το ματς, ενώ αναμένεται πολύ βαριά καμπάνα για τους γηπεδούχους, καθώς σε τέτοια ζητήματα η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή της Λέγκια:

 

Δείτε VIDEO με τις συμπλοκές: