Μακάμπι Χάιφα - Άλκμααρ 0-1

Η Μακάμπι Χάιφα είχε τις ευκαιρίες, η Άλκμααρ, όμως, βρήκε το γκολ της νίκης στο Ισραήλ, που την φέρνει στην κορυφή του 12ου ομίλου του Europa League, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Μακάμπι Χάιφα - Άλκμααρ 0-1

Οι παίκτες του Αρίκ Μπενάντο κυριάρχησαν από την αρχή της αναμέτρησης, απειλώντας συνεχώς την εστία του Εστέμπαν Αλβαράδο. Η απαράμιλλη αστοχία τους, όμως, κατέστησε ουσιαστικά θεατή τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες και μόνο ο Γιόχαν Γκούντμουντσον κατάφερε να γίνει απειλητικός για τους γηπεδούχους. Στο 71ο λεπτό, μάλιστα, ο Ισλανδός επιθετικός νίκησε τον Μπόγιαν Σαράνοφ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Χέρτιαν Φέρμπεϊκ.

Το τέρμα σήμανε και οπισθοχώρηση για την Άλκμααρ, η οποία άντεξε στον καταιγισμό των Ισραηλινών, που επιχείρησαν 20 σουτ, είχαν ένα δοκάρι, αλλά μόνο δύο τελικές προσπάθειες χρειάστηκαν την επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μακάμπι Χάιφα: Σαράνοφ, Μεσουμάρ (83' Βερέντ), Τσότσαλιτς, Κεϊνάν, Σέιμαν, Μποκολί, Κατάν (69' Ντλοβού), Ράγιος, Αμπουχατζιρά, Τουργκεμάν (70' Γιαντίν), Εζρά

Άλκμααρ: Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκουβελέου, Βούιτενς, Φίρχεφερ (80' Γκόρτερ), Ορτίζ, Γκούντελι, Ελμ (63' Μάρτενς), Μπέιρενς (63' Όβερτουμ), Α. Γιόχανσον, Γκούντμουντσον

News 24/7

24MEDIA NETWORK