Κεκλεισμένων των θυρών το Μπριζ-Νάπολι για λόγους ασφαλείας

Υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος, το παιχνίδι της Μπριζ με τη Νάπολι για το Europa League την Πέμπτη δεν θα έχει κοινό.

Κεκλεισμένων των θυρών το Μπριζ-Νάπολι για λόγους ασφαλείας

Ακούγεται σχεδόν απίστευτο όμως μετά από απόφαση του Δημάρχου της βελγικής πόλης το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο Βέλγιο τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη κινητοποίηση των αρχών οι οποίες φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Βρυξέλλες θυμίζουν πόλη υπό...κατοχή καθώς η παρουσία του στρατού είναι έντονη.

Ακόμα πάντως και κάτω από αυτές τις συνθήκες η απόφαση θεωρείται πρωτοφανής και αποτελεί δείγμα του φόβου που έχει καταβάλλει τους ιθύνοντες.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ