Κονόνοφ: "Ο ΠΑΟΚ απαιτεί οργάνωση"

Την ποιότητα του Δικεφάλου εξήρε ο προπονητής της Κρασνοντάρ, Όλεγκ Κονόνοφ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα των δύο ομάδων..

Κονόνοφ: "Ο ΠΑΟΚ απαιτεί οργάνωση"

Ο προπονητής της Κρασνοντάρ, Όλεγκ Κονόνοφ παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά εστίασε στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, σημείωσε: "Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι παίκτες μου είναι υγιείς, ο Μαουρίτσιο Περέιρα προπονήθηκε με την ομάδα και μετά τη σημερινή προπόνηση, θα δούμε ποιοι θα παίξουν αύριο".Αναφρόμενος ειδικότερα στον ΠΑΟΚ και την φόρμα στην οποία βρίσκεται σημείωσε: "Όλοι οι προπονητές ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό.

Αν δείτε το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα καταλάβετε ότι έγινε ένα ροτέισιον λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Σε ανάλογη κατάσταση βρισκόμαστε και εμείς, πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Περιμένω να δω έναν ΠΑΟΚ χωρίς σοβαρές αλλαγές πάντως. Γνωρίζοντας το πως παίζει στην άμυνα, θα πρέπει να παίξουμε οργανωμένα και πολύ συγκεντρωμένα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα έχουμε".Ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Ζοαζίνιο και το αν παίξει αύριο και απάντησε:

"Ο Ζοαζίνιο ετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι και σήμερα θα φανεί η κατάσταση του. Αν είναι έτοιμος, θα παίξει".Τέλος, φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει παράλληλα καλή πορεία κσι στους εγχώριους στόχους της και στην Ευρώπη, λέγοντας: "Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε, έχουμε ένα στόχο. Να πετύχουμε το μάξιμάνωση καουμ που μπορούμε. Για αυτό είμαι σίγουρος πως αν δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα πετύχουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ