Σε εξευτελιστικές τιμές τα εισιτήρια για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

H άσχημη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την υποτίμηση του νομίσματος στη Ρωσία ανάγκασαν τους ανθρώπους της Κράσνονταρ να ξεκινήσουν τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ από τα 2,87 ευρώ!

Σε εξευτελιστικές τιμές τα εισιτήρια για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

Σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές θα πωλούνται τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κράσνονταρ με τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία στις 5 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η άσχημη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την υποτίμηση του νομίσματος στη Ρωσία ανάγκασαν τους ανθρώπους του συλλόγου να ορίσουν την τιμή του φθηνότερου εισιτηρίου για το ματς με τον "Δικέφαλο" στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League στα 2.87 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ