Πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά το Σεπτέμβριο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο υποχρέωσε τη Λεβάντε στην πρώτη της εκτός έδρας πρωταθλήματος από τις 30 Σεπτεμβρίου (3-0), λίγες ώρες μετά την κλήρωση του Europa League που έφερε την τελευταία στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά το Σεπτέμβριο

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του "Vallecas", στο οποίο αμφότερες οι ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η Ράγιο είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ η Λεβάντε απείλησε με στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις.

Η αρχή του τέλους για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League έγινε στο 59ο λεπτό με το καταπληκτικό αριστερό σουτ του Νάτσο, ενώ όταν ο Πίτι έκανε το 2-0 με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 80', η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βάθκεθ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η σύνθεση της Λεβάντε: Μουνούα, Π. Λόπεθ, Μπαγεστέρος, Ν. Ναβάρο, Χουανφράν, Ιμπόρα (37' Ρότζερ), Ντιόπ (72' Ελ Ζαρ), Μίτσελ (62' Άνχελ), Μπαρκέρο, Ρ. Γκαρθία, Μάρτινς.

Σε ρυθμούς twitter

Πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά το Σεπτέμβριο

# Στο 20ό λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Σέβε Μπαγεστέρος έδωσε αγκωνιά στον Αλχασάν Μπανγκουρά, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε.

# Ο Νίκος Καράμπελας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην αναμέτρηση του "Vallecas".

News 24/7

24MEDIA NETWORK