Συμμορφώθηκε ο Κλοπ: "Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει ως οπαδός μετά την πρόκριση επί της Βιγιαρεάλ και είχε καλέσει τους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζικά στη Βασιλεία για τον τελικό του Europa League, ακόμη κι αν δεν είχαν εισιτήριο. Μετά την αντίδραση της Λίβερπουλ όμως, αναθεώρησε.

Συμμορφώθηκε ο Κλοπ: "Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανα"

Φαίνεται πως οι συστάσεις από πλευράς Λίβερπουλ έκαναν τον Κλοπ να σκεφτεί λογικά και να αναθεωρήσει τα όσα είχε δηλώσει μετά την πρόκριση επί της Βιγιαρεάλ, όταν καλούσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικό "παρών" στη Βασιλεία, ακόμη και χωρίς να έχει εισιτήριο για τον αγώνα.

Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στην Ελβετία αν δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα, ακυρώνοντας στην ουσία τον Γερμανό προπονητή. Ο ίδιος ο Κλοπ φαίνεται πως κατάλαβε ότι ήταν λάθος να μιλήσει ως οπαδός και με νέες δηλώσεις του, αναθεώρησε πλήρως.

"Την τελευταία φορά που μίλησα για τη Βασιλεία, μίλησαν σαν οπαδός και κάλεσα όλους τους φιλάθλους να ακολουθήσουν την ομάδα. Δεν ήταν τόσο έξυπνο εκ μέρους μου όμως για να είμαι ειλικρινής. Η Βασιλεία είναι μια ωραία πόλη, αλλά δεν είναι έτοιμη για όλους εμάς και ήταν λάθος αυτό που έκανα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο. Θα είναι θαυμάσιο για κάποιον να είναι στο στάδιο, όμως αν δεν έχει εισιτήριο, καλύτερα να μείνει σπίτι του ή να έρθει στο Λίβερπουλ και να δει τον αγώνα παρέα με φίλους και να γιορτάσει μετά το τέλος του αγώνα. Είναι όμως πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, πολύ σημαντικό τώρα να με ακούσετε. Πολλές φορές μπορείτε να με αγνοήσετε, όμως τώρα αυτό που λέω είναι πολύ σημαντικό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, κάνοντας έκκληση να εισακουσθεί.

Η αλήθεια είναι ότι σε μια ομάδα που ιστορικά έχει "τραυματιστεί" βάναυσα από τραγωδίες μέσα στο γήπεδο, δεν γίνεται να αφεθεί τίποτα στην τύχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ακυρώνει" τον Κλοπ η Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK