Ψάχνουν την αντεπίθεση στη Μακάμπι Χάιφα

Στη Μακάμπι Χάιφα ψάχνουν το έναυσμα ώστε να επανέλθει η ομάδα στις νίκες, μετά το άσχημο ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και Europa League.

Ψάχνουν την αντεπίθεση στη Μακάμπι Χάιφα

Προσπαθώντας, λοιπόν, να... προετοιμάσουν το έδαφος ενόψει των αγώνων με Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και ΠΑΟΚ, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δείπνησαν την Πέμπτη (17/10) σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Μάλιστα, δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από το γεύμα στο επίσημο γκρουπ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο facebook...

"Ψάχνουμε μία ώθηση"

Στο μεταξύ, ο Άλον Τούρτσεμαν, ο Ισραηλινός επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα, με δηλώσεις του έδειξε ότι σε αυτή τη φάση η προσοχή πέφτει στον αγώνα με την Μακάμπι Τίκβα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

"Στο μυαλό μας έχουμε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη", δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει: "Ψάχνουμε μια νίκη που θα μας δώσει ώθηση. Πιστεύω ότι με μια νίκη θα έρθουν τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Γι' αυτό το ματς του Σαββάτου είναι το πιο κρίσιμο για εμάς".

Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, αφού, αν και το ματς είναι εκτός έδρας, πολλοί οπαδοί θα είναι στις κερκίδες: "Πάντα η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική αλλά ειδικά τώρα που η ομάδα δεν έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα, η στήριξη είναι απαραίτητη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK