Φαν Χάαλ: "Θέλω οι παίκτες μου να είναι καυλ@@@οι!"

O Λουίς φαν Χαάλ χρησιμοποίησε μία ιδιαίτερη λέξη για να περιγράψει το συναίσθημα που οφείλουν να έχουν οι παίκτες του στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ.

Φαν Χάαλ: "Θέλω οι παίκτες μου να είναι καυλ@@@οι!"

Ενόψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ στην οποία εκτός από την πρόκριση, η Γιουνάιτεντ παίζει και το όνομά της, ο Λουίς φαν Χάαλ άφησε τις ευγένιες και τους καλούς τρόπους στο σπίτι του.

Το είπε ορθά-κοφτά ο άνθρωπος: "Στη ρεβάνς αυτή οι παίκτες πρέπει να είναι... καυλ...οι. Είναι μία λέξη που χρησιμοποιώ μαζί τους πολλές φορές" είπε ο Ολλανδός τεχνικός αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ρεπόρτερ.

Εν συνεχεία τόνισε: "Πρέπει να κρατήσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε πιο γρήγορα. Η Μίντιλαντ έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Και όπως είδα και στα στατιστικά της τα καταφέρνουν πάντα κόντρα στις αγγλικές ομάδες".

Ο φαν Χάαλ πάντως, ό,τι και αν λέει, παίζει το τελευταίο του χαρτί στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Αν αποκλειστεί από τους άσημους Δανούς, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται αλλού το επαγγελματικό του μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK