Αλλεπάλληλες επαφές στην παγωμένη Μόσχα

Η παγωμένη Ρωσία και οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μόσχα θα καθορίσουν την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν.

Αλλεπάλληλες επαφές στην παγωμένη Μόσχα

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι με το θερμόμετρο στο χέρι και περιμένουν την απόφαση της UEFA για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για τη "φάση των 32" του Europa League.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν επαφές μεταξύ των αρμοδίων της Ρούμπιν και του Ολυμπιακού με τους αξιωματούχους της UEFA ενώ πριν από τη συνέντευξη Τύπου θα γίνει μίνι σύσκεψη.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης (14/02) στις 15:00, αλλά υπάρχουν σκέψεις το παιχνίδι να ξεκινήσει νωρίτερα (13:00).

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί σήμερα στις 15:00 στο Λουζνίκι. Αυτή την ώρα ο υδράργυρος δείχνει 22 βαθμούς κάτω από το μηδέν και υπάρχει ασθενής χιονόπτωση ενώ η πρόγνωση για την ώρα του αγώνα κάνει λόγο για -14.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας (14:30) στο περιθώριο της οποίας θα υπάρξει επαφή με ανθρώπους της Ρούμπιν και της UEFA ακόμη και στην Ελβετία.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο τρόπος που θα αντιδράσουν οι παίκτες των δύο ομάδων στις προπονήσεις που θα κάνουν σε λίγη ώρα (στις 15:00 ο Ολυμπιακός, στις 17:00 η Ρούμπιν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK