Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη

Ο Θέμης Καίσαρης συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για τα αίτια του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ στο Europa League, για τις επιλογές και τις αλλαγές που έκανε ο Σίλβα, για τη διαιτησία του αγώνα, για την απόδοση Ιντέγε και Μαζουακού και για το μέλλον.

Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη
Πουλίδο-Φορτούνης-Σίλβα-Ιντέγε-Ντομίνγκες-Ολυμπιακός

Το chat

11:39
Σε λίγα λεπτά, ο Θέμης Καίσαρης αρχίζει την κουβέντα για όσα έγιναν χθες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την ήττα αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
12:05
Καλημέρα σε όλους. 
Με πιο καθαρό μυαλό, πάμε να τα πούμε ξανά για τον χθεσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού. 
12:06
Κωστας : Δικαίωση για τα όσα βλέπουμε στην Ελλάδα; "Ιντέγιε ο καλύτερος επιθετικός", "σίλβα ο καλύτερος προπονητής", "ο καλύτερος ολυμπιακός της 20ετίας" κι άλλο ενα χαστούκι. Κρίμα για την Ελλάδα.
12:07
Τα ρέστα ζήτα τα απ'όσους τα πίστευαν αυτά. 
12:11
Danis : Θέμη καλημέρα θεωρώ όλο το χθεσινό παιχνίδι κρίνεται στην αλλαγή Καμπιάσο-Ζντίελαρ.Η αποψή σου γιαυτή την αλλαγή?
12:14
Ο Ολυμπιακός κόπηκε στα δύο με αυτήν την αλλαγή.
Από την ώρα που βγήκε ο Καμπιάσο και μπήκε ο Ζντιέλαρ, δεν έχει κάνει ευκαιρία. 
Κι όταν στην παράταση μπήκε ο Ντεφούρ, δεν υπήρχε μέσος να τον παίξει, το γήπεδο έγειρε. 
Δεν κρίθηκε όμως όλο το ματς εκεί, δεν μπορούμε να το λέμε αυτό, όταν η Άντερλεχτ είχε κι άλλες καθαρές ευκαιρίες από πριν. 
12:16
kwstas : βαρεθηκαμε καθε φεβρουαριο τα ιδια.ποτε θα ερθει κανενας παιχτης που να κανει την διαφορα στην αμυνα???χαλια μαυρα χτες
12:18
Είναι λίγο κωμικό να συζητάμε ξανά για τον Μποτία, έναν παίκτη που ξέρουμε τόσο καλά. 
Το καλοκαίρι έλεγα πως ο Ολυμπιακός θέλει δύο στόπερ και η απάντηση ήταν "μα έχει ήδη έξι" και μετρούσαν μέσα τον Βούρο και τον Αυλωνίτη. 
Στο CHL απέναντι σε ομάδες που είχαν την μπάλα, ο Ολυμπιακός έπαιζε χαμηλά και έκρυβε τις αδυναμίες στους στόπερ, με συνολική δουλειά. 
Με την Άντερλεχτ έπρεπε να πάρει την μπάλα. Δεν έγινε το ίδιο πέρσι με τη Μάλμε;

12:21
Κι επειδή όλοι λένε για τα λάθη του Μαζουακού στο γκολ, το πρόβλημα ήταν συνολικό. 
Ο Σίλβα έκανε τακτικό έγκλημα χθες, όταν απ'την αρχή του ματς έχει δώσει οδηγία στους ακραίους μπακ να παίζουν πάνω απ'τη σέντρα. 
Αυτό στην Ευρώπη δεν το έχει κάνει ούτε ο Μίτσελ.
Ψάξτε να βρείτε που είναι ο Ομάρ στην πρώτη αποβολή του Μποτία. Ψάξτε να βρείτε που είναι ο Μαζουακού στο δοκάρι του Ναχάρ. 
Ο Ολυμπιακός έχει μείνει στο ματς και πήγε στην παράταση εξαιτίας του διαιτητή, για κανέναν άλλο λόγο. 
12:23
δημητρης : τοσες ευκαιριες ειχε ο ιντεγε τις οποιες κλασσικος επιθετικος θα τις ειχε τελειωσει με κλειστα ματια,παρ'ολ'αυτα ο φινμπογκασον ηταν λιγος.ποια ειναι η γνωμη σου γι αυτο?
12:25
Ο Ιντέγε είναι εμφανώς σκασμένος, έχει κλατάρει. 
Και καλός να ήταν, finisher δεν είναι. Έναν είχε ο Ολυμπιακός και τον έστειλε πίσω χωρίς να του δώσει την παραμικρή ευκαιρία. 
Αλλά για ποιες ευκαιρίες μιλάς; Μία είχε ο Ιντέγε και την έχασε. 
Συνολικά τρεις είχε ο Ολυμπιακός, τις έχασε, αλλά βρήκε το 1-0 από δώρο.
Για ομάδα που παίζει στην κόντρα και δεν δημιουργεί πολύ, μια χαρά είναι το γκολ που βρήκε. 
Και; 
12:26
Ramon : Ο Silva είναι 1 Πορτογάλος προπονητής, φτιάχνουν reactive ομάδες. Ο Ολυμπιακός ψάχνει λέει προπονητές απ την Ιβηρική. Τι σχέση έχουν Ισπανοί & Πορτογάλοι?
12:27
Καμία.
12:28
ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟΣ 7 : Με ζντιελαρ δεν πας πουθενα Καισαρη.. Μεχρι και εσυ καλυτερος χαφ είσαι
12:28
λευτερης : απαραδεκτη μεταδοση και ξευτιλισμος καθε εννοιας δημοσιογραφειας..καντε κατι μην το θαβετε
12:30
Κανείς δεν θάβει τίποτα. Χθες μίλησα για εμφάνιση-αποκλεισμό-μετάδοση παρωδία. 
Πάνω απ'όλους, εκτίθεται το ίδιο το Μέσο, γιατί αυτό είναι υπεύθυνο. 
Όταν δημοσιογράφοι χάνουν τη δουλειά τους και κάποιοι άλλοι κόβονται απ'τις μεταδόσεις, το μήνυμα σ'αυτόν που μεταδίδει είναι ξεκάθαρο. 
12:30
παλιρροια : αν εμπαιναν τα τετατετ θα ελεγεσ αλλα τωρα αστο ρε μεγαλε
12:33
Ένα στα τρία τετ-α-τετ γίνεται γκολ. 
Τρία είχε ο Ολυμπιακός, δεν έβαλε κανένα, αλλά βρήκε γκολ από πέναλτι, οπότε ΟΚ. 
Απ'το 55' που το έχασε ο Πουλίδο, μέχρι το 120', θυμάσαι ευκαιρία του Ολυμπιακού;
Ποια τετ-α-τετ όταν ο αντίπαλος έχει βγει δύο φορές φάτσα και τον έχουν κόψει με κόκκινη κάρτα, όταν έχει ένα δοκάρι, όταν ο Ρομπέρτο έχει κάνει την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις. 
Για μέτρα τα τετ-α-τετ της Άντερλεχτ, να δούμε ποιος έχει περισσότερα. 
12:33
Σπύρος11 : Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε κυρίως λόγω έλλειψης ενός καλού στράικερ.Και στα 2 ματς ευκαιρίες υπήρξαν,το γκολ όμως δεν έμπαινε.Με έναν Μήτρογλου 100% θα περνούσε ο Ολυμπιακός.
12:35
Ναι, ο Μήτρογλου θα σκόραρε, συμφωνώ. 
Την Άντερλεχτ θα τη σταματούσε;

Σας έχουν τρελάνει από χθες όσοι λένε για χαμένες ευκαιρίες και τους πιστεύετε. 
Επειδή φωνάζει ο σπίκερ πιστεύετε πως η ευκαιρία είναι μεγάλη όταν σουτάρει ο Ντουρμάζ ή ο Τσόρι έξω απ'την περιοχή;

Το ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε την πρόκριση στην παράταση είναι σκάνδαλο. 
12:37
Κώστας : Ο Ολυμπιακός διαλύθηκε στα χαφ με την είσοδο Τσόρι. Αλλά εσένα σου φταίει ξανά ο Ζντιέλαρ. Γιατί δεν λες πόσες κλασσικές ευκαιρίες δημιούργησαν οι βέλγοι απ' το 51' ως το 67'; Γιατί δεν λες πως έπρεπε να φάει κόκκινη ο Μποτίας με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη Τσόρι; Ο Φορτούνης αχρηστεύτηκε για μια ακόμα φορά στη πτέρυγα, επειδή σώνει και καλά πρέπει να παίξει ο Τσόρι. Στα 70 λεπτά που έπαιξε ο Τσόρι, μπορείς να μας πεις πόσες συνολικά ευκαιρίες δημιούργησ; Αλλά μη μασάς, συνέχισε να τα χώνεις στον Ζντιέλαρ.
12:39
Είναι σκάνδαλο που δεν μπήκε ο Κασάμι. 
Ένας λόγος παραπάνω ρε συ, όταν μπαίνει ο Τσόρι, να έχεις και έναν χαφ που να μπορεί να καλύψει μέτρα, να βάλεις τον Κασάμι. 
Δεν λέω πως φταίει ο Ζντιέλαρ, τόσα έχω γράψει, εσύ αυτό κρατάς μόνο;

Κι επειδή ρωτάς, στον Τσόρι οφείλει ο Ολυμπιακός τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία που έφτιαξε σε σετ παιχνίδι. Ή άλλος έφτιαξε το τετ-α-τετ του Πουλίδο;
12:41
babiss : Αρχισε η αποκαθηλωση του σιλβα οπως του μιτσελ και ακομα και του βαλβερδε. Ποιος εφερε τον ιντεγιε κυριε καισαρη το ογκολιθο ντακοστα, την εξτρεμαρα το σεμπα? Μη μου γραψετε οτι ηταν επιλογες του σιλβα γιατι θα προκαλεσετε γελιο. Και αν παλι ηταν δικες του ηταν γιατι του δοθηκε εντολη απο ανωθεν οτι εδω στον ολυμπιακο μονο χρυσοπουλαμε και δεν αγοραζουμε τιποτα της προκοπης. Γι αυτο διαλεξε τους φθηνοτερους.Το οτι αναγκαζεται και ανεβαινει ο ομαρ κυρις καισαρη το κανει για να βοηθησει καποιον πουλιδο που αναγκαστικα επαιξε χθες εξτρεμ , το ιδιο και ο μαζουακο με το φορτουνη που δε πρεπει να εχει παιξει τη θεση αυτη ουτε στις αλανες της γειτονιας τους. Καλο το παραμυθακι αλλα ο κυριος υπευθυνος για το ευρωπαικο χαλι μας καθε χρονο ειναι ο κυριος (δε σταματαμε να ονειρευομαστε) που εχει βγαλει ΜΟΝΟ απο μεταγραφες ενα τονο ευρω και εχει σπαταλησει 2 γραμμαρια. Γιατι ολοι δε τρωμε κουτοχορτο
12:45
Δεν έχω αποκαθηλώσει ποτέ τον Βαλβέρδε και τον Μίτσελ δεν τον είχα ποτέ τόσο ψηλά ώστε να χρειάζεται να τον κατεβάσω. Πάμε παρακάτω. 

Είναι τακτικό έγκλημα από έναν reactive προπονητή να αποκλείεται αν δεχθεί έστω και ένα γκολ και να ανεβάζει απ'το πρώτο λεπτό τα ακραία του μπακ πάνω απ'τη σέντρα, όταν έχει στόπερ Μποτία-Ντα Κόστα.
Είναι τακτικό έγκλημα να έχει ο πιο γρήγορος παίκτης του γηπέδου ένα στρέμμα γήπεδο για ΔΥΟ ΩΡΕΣ αγώνα. 

Όσον αφορά τις ευθύνες τις διοίκησης, μην της ζητάς από μένα, αλλά από όσους σας έλεγαν για το καλύτερο ρόστερ της 20ετίας. 
12:45
g-mak : για μενα πιο πολυ ευθυνεται στο 1ο ματς ο Σιλβα παρα χτες..για χτες εκανε παρατολμα πραγματα κατεβαζοντας παρα πολυ επιθετικα την ομαδα κατι που ειναι κοντρα στην φιλοσοφια του.εδειξε δλδ μια ευελιξια.καλα αυτο με τον κασαμι ειναι απο τα ανεξηγητα οπως κ ο προγραμματισμος στον φουνταριστο που δεν υπαρχει.αλλα αν δουμε αυστηρα το χτεσινο ματς το εφτασε απο την αρχη κιολας στα ορια του.
12:48
Ο Σίλβα καλώς κυνήγησε το γκολ εκτός έδρας. 
Αλλά το χθεσινό δεν είναι κατανοητό. Έχει μια ομάδα σφιχτή, που ακόμα και στην Ελλάδα δεν βρίσκει εύκολα φάσεις και έφτιαξε ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος δεν γινόταν να μη βρει γκολ. 
Πως θα περνούσε; Με 3-1; Πότε έβαλε ο Ολυμπιακός τρία γκολ απέναντι σε ομάδα που τον περίμενε. 
Δεν το πήγε στα όρια το ματς ο Σίλβα, ο διαιτητής το πήγε. Τον έσωσε και δεν είχε αποκλειστεί απ'το πρώτο ημίχρονο ή το δεύτερο. 
12:49
castaway7 : Ημουν μέσα και έχω την εντύπωση ότι το Σερβάκι δεν φταίει για όλα τα κακώς κείμενα Πριν την αλλαγή του στο β μερος ηταν εμφανέστατο ότι το γηπεδο εγερνε προς την θυρα 7 και δεν λειτουργούσε τίποτα στη κέντροαμυντική λειτουργία ...Λογικά αλλαγή επρεπε να γίνει γιατί δεν θα φτάναμε ούτε μέχρι το 90 μέσα στο μάτς...Τέλος μετά το 1-0 θα πρεπε να γινει αλλη διαχειριση
12:51
Εννοείται πως ο Ζντιέλαρ δεν φταίει για όλα. 
Βασικά δεν φταίει για τίποτα, το παιδί είναι άγουρο ακόμα και δεν μπορεί να παίξει μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς. 
Τα κενά υπήρχαν χωρίς αυτόν, λόγω της συμπεριφοράς των ακραίων μπακ, έγιναν μεγαλύτερα όταν μπήκε ο Τσόρι και έγιναν τεράστια όταν αντί του Κασάμι μπήκε ο Ζντιέλαρ.
Ήρθε και ο Ντεφούρ στην παράταση και τους κατάπιε.
12:51
Γιώργος Βέλγιο : Ότι εισαι πολύ αντί ολυμπιακος αυτό το έχουμε καταλάβει. Η Anderlecht δεν υπήρχε στο Ά ημίχρονο . Ποιοτικά είμαστε πολύ μπροστά από αυτούς. Μόνοι μας το χάσαμε.
12:53
Δεν υπήρχαν μωρέ, αλλά στο 6' βγήκαν τετ-α-τετ και ο Ολυμπιακός έπρεπε να μείνει με δέκα. 
Δεν υπήρχαν, αλλά ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός επειδή ο Ιντέγε είχε τετ-α-τετ από θέση οφσάιντ και ο διαιτητής αποφάσισε χωρίς λόγο να του δώσει πέναλτι. 

12:55
Kostas : επρεπε χθες αντι του ακμπιασο να βγαλει ιντεγε και να βαλει κασαμι. Φωναζε πως ο νιγηριανος καθυστερούσε-σπαταλουσε καθε υπονοια αντεπιθεσης με τα ασχημα κοντρολ του ενω ο πουλιδο εδειξε πολυ κοντρολαρισμενος. κοντρα στους βελγους που σε πηρανε στην δυναμη χρειαζοσουνα εκεινη τη στιγμη τον κασαμι να κλεισει την τρυπα στα χαφ
12:55
Αιμίλιος : Η αλλαγη Καμπιασο-Ζντιελαρ θυμισε Δελλα με Σιμοες.. Ειναι τοσα που μπορεις να πεις αλλα Θέμη σχολιασε μου λιγο σεντερ φορ επιπεδου Τσαμπιονς Λιγκ που οταν η μπαλα του ερχεται στο κακο αριστερο ποδι βγαζει σεντρα με δεξι εξωτερικο...
12:56
kwstis : μέτριος o ολυμπιακός ,έχει τα ίδια προβλήματα από την αρχή της χρόνια απλά κάποιες φορές τα έκρυψε η διατησία, κάποια η τύχη. Aντικειμενικά αυτός ο ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε πρώτα από στο υλικό..Ο Σίλβα είναι σοβαρός αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η θεοποίηση που του είχε γίνει. Ίσως τον έχει κοιμίσει και η προστασία από την διατησία στην Ελλάδα και δεν vlepei ότι στο set παιχνίδι έχει μετριότατη ομάδα. Γενιάκ το μόνο που κάνει καλά φέτος ο Ολυμπιακός είναι να έχει καλή άμυνα ΜΌΝΟ όταν κλείνεται και να έχει οργανωμένες αντεπιθέσεις. Η άντερλεχτ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ,απλά εκμεταλεύτηκε της τρύπες του Ολυμπιακού.
12:57
Ψύχραιμος, σωστός για όσα λες για την άμυνα. 
Ένας λόγος παραπάνω, να μην λες στους μπακ να κάνουν τους εξτρέμ. 
Ο Μίτσελ το έκανε αυτό (ποτέ στην Ευρώπη βέβαια) και ο Ολυμπιακός κυνηγούσε τους επιθετικούς του Ατρομήτου και του Εργοτέλη. Θα πιάσει απέναντι στην Άντερλεχτ όταν με ένα γκολ μένεις έξω;
12:58
Νικος : Είναι αδιανόητο ο ολυμπιακος στο δευτερο ημιχρονο να μην βαζει τον πιο φορμαρισμενο παιχτη του στα χαφ τον κασαμι , ώστε να καλυψει χωρους και να σπασει μπαλα και να βαζει τον ανετοιμο ζντιελαρ. Βεβαια από τη στιγμη που μπηκε ο Τσορι μπορει η ομαδα να αυξηθηκε σε ποιοτητα αλλα χαθηκε σε ταχυτητα στο χωρο του κεντρου. Τελος οι αμυντικοι μας είναι για κλαματα και ο ρομπερτο δεν μπορει να μην κανει και αυτος λαθος ανθρωπος είναι.
12:59
Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο έπρεπε να μπει ο Κασάμι. 
Που και πάλι δεν ξέρω αν θα ήταν αρκετός για να κλείσει τις τρύπες στην πλάτη των μπακ, αλλά τουλάχιστον δεν θα τον κατάπινε ο Ντεφούρ. 
12:59
Geoka7 : Μην αναθεματίζουμε την επιλογή Ζιεντελαρ. Μπορεί να μη του βγήκε, αλλά σαν σκέψη είχε λογική. Ο Ζιεντελαρ είναι το μέλλον στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να πάρει παιχνίδια με αυτό τον βαθμό δυσκολίας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βελτιωθεί. Δεν του βγήκε όμως. Αλλά δεν φταίει αυτός μόνο. Το κυρίως πρόβλημα της ομάδας (κατά τη ταπεινή μου γνώμη) είναι ότι δεν έχουμε φορ περιοχής που να μπορεί να τελειώνει τς φάσεις.
13:02
Η μη είσοδος του Κασάμι ήταν το τελευταίο λάθος. 
Έχουν προηγηθεί άλλα, μεγαλύτερα. 
Οι φάσεις είναι ένας μύθος. Τρεις ευκαιρίες έχει ο Ολυμπιακός και παρόλα αυτά βρήκε γκολ από πέναλτι δώρο. 
13:02
πετρανιωτης7 : καλησπερα θεμη,ο σιλβα καιο ολυμπιακος ειναι για κλαματα.εξω ο κασαμι ,ντομινκες.μεσα ζντιελαρ ιντεγιε σεμπα.που ειναι η επιθετικη φιλοσοφια που ειχε ολυμπιακος???ο σιλβα πρεπει να φυγει δεν ταιριαζει στον ολυμπιακο για την εθνικη ταιριαζει η φιλοσοφια του!!!
13:04
Μα ο Ολυμπιακός δεν έχει επιθετική φιλοσοφία απ'την αρχή της σεζόν. 
Και επιλέγει χθες τάχα να επιτεθεί, αφήνοντας στρέμματα χώρου στον αντίπαλο, σε παιχνίδι που αν φάει ένα γκολ, αποκλείεται. 
13:04
λεων : Το μεγαλυτερο προβλημα που δημιουργειται απο εδω και μπρος ειναι τα προκριματικα για ευρωπη που θα δινει μεχρι και ο πρωταθλητης. τι παιζει με δευτερο και τριτο ξερουμε απο τωρα ή περιμενουμε?
13:05
Το καλό είναι πως θα παίζει με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας. 
Το κακό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να περνάει νοκ-άουτ. 
13:06
Γιωργος : Καλησπερα θεμη το μεγαλυτερο εγκλημα ειναι που βγαζει καμπιασσο που ξεκιναει με ιντεγιε και πουλιδο εκει ο σιλβα μου φανηκε λιγος εξαιτιας τους δεν περασα
13:07
Α' ενικός; Πιστεύεις κι εσύ πως εσύ νικάς, εσύ περνάς και εσύ αποκλείεσαι;
13:07
andreas : οι μεταγραφες με στοχο να βγαλουμε λαυρακι εχουν επιτυχια 1 στα 20 γιαυτο και η ομαδα ποναει σ αρκετες θεσεις.Ειναι φανερο οτι παικτες οπως ο κασαμι,καμπιασο,φουστερ που ανεβαζουν επιπεδο την ομαδα δεν παιζουν λογω μεταπωλητικης αξιας και αντιστοιχα προτιμουνται πιτσιρικαδες.
13:10
zukulini : Ο Botia einai gia na paizei didymo me m.Vitor se kamia Rio ave bas kai vgei kana over sth portogalia re file
13:11
marios : Μεταξύ σοβαρού και αστειου μιας και τα έχουμε λύσει όλα, αναρωτιέμαι αν ο Σεμπά μήπως κάνει για μπακ καλύτερα?
13:12
Αν είναι να παίζει πάνω απ'τη σέντρα και να μην αμύνεται, ναι, γιατί όχι. 
13:13
Dimitris : Πιστεύεις ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να ανυιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι σε αυτόν τον κακό ΠΑΟΚ;
13:13
Ροντέο. Μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό που παίζει το πρώτο παιχνίδι έξω. 
13:16
Λέλος : Περιμένεις στο κύπελο αντίδραση του Ολυμπιακού? περιμένεις εκμεταλλευση του ΠΑΟΚ του κακού μομέντουμ του Ολυμπιακού ή περιμένεις αντίδραση όλου του συστηματος ώστε να μην στεναχωρεθει άλλο φέτος ο φοβερός πρόεδρος που επενδύει και ο πύρινος λαός του ολυμπιακού?
13:16
Filippos82 : Είναι γεγονός ότι το ρόστερ δεν έχει το βάθος που όλοι έλεγαν στην αρχή. Επίσης τη κρίσιμη περίοδο ο Σίλβα δεν είχε σε καλή κατάσταση την ομάδα. Πριν αρχίσουν όμως οι αφορισμοί και οι αλλαγές, θα πρέπει να σκεφτούν στη διοίκηση ότι η υπερβολική προστασία από τους διατητές στην Ελλάδα μόνο άσχημα αποτελέσματα έχει για τον Ολυμπιακό. Αυτό φταίει πρωτίστως, όλα τ' άλλα είναι δευτερεύοντα.
13:18
Πως να φταίει η διαιτητική προστασία όταν είδαμε τον χθεσινό διαιτητή;
13:19
IOANNHS : μηδέν επαγγελματισμό από τους παίκτες , κακή προπόνηση , υπερβολikH επιρροή του κόκκινου Τύπου . εμμονές του πυρήνα . μια ομάδα με μόλις 6 ήττες σε μια season αλλά και τόσο ανεπιτυχής . κάτι πάει στραβά
13:20
Γι'αυτός ο τίτλος του αφιερώματος στον Ολυμπιακό που έγινε μετά τον πρώτο γύρο ήταν "ανώτερος χωρίς ανωτερότητα". 
Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε μόνο νίκες, αλλά φαινόταν πως δεν έπαιζε ποδόσφαιρο για τέτοια επίδοση.  
13:23
Ερνέστο Βαλβέρδε : Με αστείους στόπερ (είναι σκάνδαλο ο Μανωλάς π.χ. να δηλώνει στην εφορία ίδιο επάγγελμα με το Ντα Κόστα) και με εξτρέμ που δε μπορούν να ντριπλάρουν ούτε κώνο προπόνησης, είναι πολύ λογικό το αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να παίζει νοκ-άουτ παιχνίδια.
13:26
tzimis : Καλημερα Θέμη. Πιστευεις πως επρεπε να μπει αλλαγη του Καμπιασο ο Κασαμι; Ετσι νομιζω. Εσυ,αν εφτιαχνες την 11αδα, σε τι θα διαφωνουσες με τον Σιλβα;Πχ για τον Πουλιδο;
13:28
Δεν ήταν θέμα ενδεκάδας, αλλά τακτικής. Ο Ολυμπιακός είναι όλη τη σεζόν σφιχτός, ακόμα και στην Ελλάδα. Υποδέχεται την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και παίζει χωρίς ρίσκο. 
Και ξαφνικά, σε ματς που αν φας ένα γκολ αποκλείεσαι, ο Σίλβα ανεβάζει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μπακ πάνω απ'τη σέντρα και τους λέει "παίξτε". 
Ψάξτε να βρείτε που είναι Ομάρ-Μαζουακού σε όλες τις φάσεις τις Άντερλεχτ. 
13:32
Και να πεις πως ο Ολυμπιακός ξέρει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής. 
Χθες είχε την μπάλα και Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα έκαναν και οι τρεις μαζί 34 μακρινές μπαλιές. Τριάντα τέσσερις. Και οκτώ ο Ζντιέλαρ 42. 
13:36
Detroit7 : Ασχετο.Ο Djuricic που ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου και στα 2 ματς ανηκε στον Ολυμπιακο την σεζον 2007-2008.Εγκλημα η μη εισοδος Κασαμι και στα 2 ματς.
13:36
Forsaken : Θέμη καλησπέρα, άντε και ο Σίλβα έκανε όλες τις αλλαγές έτσι όπως τις έκανε, δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να βάλει το Φορτούνη στα χαφ που ήταν κουρασμένος και τον Τσόρι που ήταν πιο ξεκούραστος στα εξτρέμ και όχι ανάποδα. Επίσης αν ξέρεις γιατί δεν παίζει ο Σαλίνο αφού στο champions league έδειξε ότι ανασταλτικά μπορεί να καλύπτει όλα τα κενά που αφήνουν οι υπόλοιποι.
13:37
Αν ο Σαλίνο είχε κι αυτός οδηγία να παίζει απ'το πρώτο λεπτό πάνω απ'τη σέντρα, δεν θα άλλαζε κάτι. 
13:38
Σπύρος11 : Όντως είναι σκάνδαλο που διεκδίκησε ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην παράταση.Όμως με έναν καλό στράικερ θα είχε βάλει γκολ από το πρώτο ματς.Και μετά θα έκανε αυτό που ξέρει,να περιμένει πίσω και να χτυπάει μελετημένα.Φάνηκαν οι αδυναμίες του επειδή αναγκάστηκε να ανοιχτεί και επειδή κουράστηκε μετά το 60.Και φυσικά δεν επηρεάζομαι από βλάκες σπίκερ.
13:40
Μπορώ να συμφωνήσω για το Βέλγιο, αν και ένα τετ-α-τετ μπορεί να χαθεί απ'όλους. Το θέμα είναι να μπορείς να φτιάξεις περισσότερα και να έχεις φορ που να μπορεί να φτιάξει φάσεις για τον εαυτό του. Ακόμα κι όταν ο Ιντέγε ήταν καλός, αυτό δεν μπορούσε να το κάνει. 
Όμως, δεν είχε κανέναν λόγο να ανοιχτεί έτσι ο Ολυμπιακός στο Φάληρο. 
Ήταν σαν να έλεγε στην Άντελεχτ "βάλτε ένα γκολ να περάσετε". 
13:40
χρηστος : για ποιο λογο επικρατει απο χθες η αισθηση πως ο ολυμπιακος αυτοκτονησε απεναντι σε μια χειροτερη ομαδα?
13:41
Αυτά λέει ο Τύπος, αυτά πιστεύει ο κόσμος. 
Δήθεν χαμένες ευκαιρίες, δήθεν γκολ από λάθη της άμυνας, λες και η Άντερλεχτ δεν είχε τόσες φάσεις πριν. 
13:41
Πάνος : Εκ των υστέρων όλοι κάνετε τους προπονητές. Τι έγινε, έχει πέσει σύρμα να φύγει ο Σίλβα; Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο είστε οι δημοσιογράφοι.
13:42
Είμαστε πρόβλημα. Όχι όλοι ;)
13:44
Και δεν κάνει τον προπονητή όποιος σχολιάζει έναν προπονητή. 
Εκτός κι αν εσύ κάνεις τον τραγουδιστή όταν λες για κάποιον πως είναι φάλτσος. 
Ή κάνεις τον σεναριογράφο όταν κρίνεις βαρετό και προβλέψιμο ένα σενάριο. 
Ή κάνεις τον τερματοφύλακα όταν λες "λάθος έξοδος".
Ή κάνεις τον δημοσιογράφο όταν λες "κάνετε τους προπονητές". 
13:44
sally didn't wait : ο ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου ch l με ανεβασμένο πρεστίζ και αξιοσημείωτα έσοδα. το καλοκαίρι χρειαζόταν βασικό κεντρικό αμυντικό και διάλεξε παίχτη 30 ετών που έχει αλλάξει 8 ομάδες τα τελευταία 10 χρόνια, με ο,τι συνεπάγεται αυτό, κόστους λιγότερο απο 2 εκ απ τη τραμπσονσπορ (έστω κι αν ήταν επιλογή σίλβα ). enough said !!!! αυτό συνοψίζει πολλά για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας
13:48
Αυτό. Και ενώ σε όλες τις θέσεις παίρνει και παίρνει και παίρνει και δεν σταματάει, για τους στόπερ έλεγαν "μα έχουμε έξι".
Στις άλλες θέσεις δηλαδή δεν έπαιζε ρόλο η ποσότητα, παρά μόνο στους στόπερ. 
Όταν ήταν να αποκτηθεί ο Ερνάνι, δεν είπε κανείς "μα έχουμε Τσόρι, Φορτούνη, Πάρντο, Μαρτίνες, Φουστέρ, Γιαννιώτα, Κολοβό και Ντοσεβί". 
Όταν ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει στόπερ ίσχυσε το "μα έχουμε Ντα Κόστα, Μποτία, Σιόβα, Γούτα, Βούρο, Αυλωνίτη και μπορεί να παίξει και ο Μιλιβόγεγιτς". 
Για να μη θυμηθώ πως πέρσι την άνοιξη ξαφνικά ο Μποτία έγινε καλός, που πρέπει να μείνει. 
13:50
χρηστος : και μπαινει ο ντεφουρ για 30 λεπτα γλυκα και δεν τους βλεπει τετοιον παιχτη εχει ο οσφπ?
13:51
Έχει, τον Κασάμι. 
13:51
babiss : Η συνεχεια γνωστη. Ολοι τη κυριακη να κερδισουμε τη βεροια να βαλουμε και τον υμνο we are the champions, να τα δωσουμε ολα να παρουμε το κυπελλο, διωχνουμε το σιλβα, τα κονομαμε πουλωντας φορτουνη, ρομπερτο, μαζουακου, φερνουμε ενα αλλο φερελπη προπονητη ιβηρα, το πλαισιωνουμε με σεμπαδες, ντακοστες, ιντεγιες κλπ. και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΑΝΑ ΣΤΟ ΝΕΟ EUROPA. Τουλαχιστον μας λυπαται ο θεος και δεν προχωραμε τσου λου. Αγοραστε κοροιδα διαρκειας.
13:52
NIKOS : ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ.. ΠΟΛΥ ΧΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΚΕΠΑΟΥΕΡ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΙΠΛΑ.. ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ (ΕΛΕΟΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΙΑ -ΤΣΟΡΙ-ΦΟΡΤΟΥΝΗ). ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 12.000,000 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!
13:55
Οι στόπερ δεν έκαναν παιχνίδι επειδή νομίζουν πως είναι ο Μπεκενπάουερ, αλλά γιατί όταν ο Ολυμπιακός έχει την μπάλα και ο αντίπαλος πιέζει, η μακρινή μπαλιά είναι μονόδρομος. 
Ξαναλέω: Ντα Κόστα, Μποτία και Μιλιβόγεβιτς είχαν χθες 34 μακρινές μπαλιές. 
Ο Μπεκενπάουερ την έτρεχε, δεν την μπουμπουνούσε σε κάθε ευκαιρία. 
13:55
allxx : Αφού αναφέρεσαι συνέχεια στη διαιτησία καλό θα ήταν να τοποθετείσαι και για τη διαιτησία του πρώτου ματς. Δεν είναι ξεχωριστά τα δύο ματς. Το ένα είναι συνέχεια του άλλου. Άλλο πρώτο και εντελώς άλλο δεύτερο ματς θα βλέπαμε αν είχε δοθεί το πέναλτι στο 0-0 στο Βέλγιο με τους χώρους που δεδομένα θα έβρισκε ο καλός reactive Ολυμπιακός. Αλλιώς άστο το ρημάδι το διαιτητικό...
13:57
Η διαιτησία του πρώτου αγώνα σε σχέση με αυτήν στο δεύτερο είναι σαν να συγκρίνεις τον Πύργο των Αθηνών με το Empire State Builiding. 
Ψηλά κτήρια και τα δύο, δεν λέω, αλλά το ένα κάνει το άλλο να μοιάζει με περίπτερο. 
13:57
τακης : για ποιο λογο πιστευεις επαιξε ετσι ο σιλβα χθες?ειναι δυνατον στο 5ο λεπτο να βγαινε τετ-α-τετ η αντερλεχτ με ενα στρεμα γηπεδο μπροστα να τρεξει?αν δει το βιντεο ο σιλβα θα τραβαει τα μαλλια του
13:59
Δεν βρίσκω εξήγηση, αλήθεια. 
Το έγραψα και πριν. 
Έτσι έπαιζε ο Μίτσελ, αλλά στην Ευρώπη το έκανε μόνο σε έναν αγώνα, στο 0-3 στο Βέλγιο. 
Ακόμα κι αυτός, πέτυχε ο,τι πέτυχε με σφιχτή λογική, στην κόντρα, όπως πέρσι. 
Πραγματικά ανεξήγητο ένας reactive προπονητής σαν τον Σίλβα, που δεν ρισκάρει ούτε όταν υποδέχεται στο Φάληρο την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, να μπει απ'το πρώτο λεπτό στους μπακ του να παίξουν πάνω απ'τη σέντρα σε ένα ματς που αν φάει ένα γκολ αποκλείεται. 
13:59
Aggelos : Μη ξεχνάμε ότι Πάρντο και Ντουρμαζ(τραυματίστηκε) που είναι οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες μας ήταν εκτός. Για εμένα το θέμα είναι καθαρά θέμα φυσικής κατάστασης και τίποτα παραπάνω. Όταν δεν έχει αντοχές το κορμί δεν σου βγαίνει τίποτα. Γιατί όλοι επικεντρώνεστε στην τακτική και δεν μιλάτε για τις αντοχές των παικτών;
14:02
Γιατί η τακτική δεν εξηγείται εύκολα. 
Και γιατί η φυσική κατάσταση ήταν θέμα τακτικής. 
Χθεσινές δηλώσεις Σίλβα: 
Πιστεύω ότι και στα δύο παιχνίδια προσπαθήσαμε να μπούμε δυναμικά, επιθετικά και αυτή η συνεχής προσπάθεια να δημιουργούμε συνεχώς επιθέσεις είχε ως αποτέλεσμα να ξοδέψουμε αρκετή ενέργεια. Και ιδιαίτερα όταν στο σημερινό παιχνίδι δεν κρατούσαμε τον έλεγχο, γιατί μετά από μία επίθεση είχε αντεπίθεση και πάει λέγοντας. Αυτή η προσπάθεια πραγματικά φέρνει μία κόπωση και κούραση. Εκεί οφείλεται η έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά. Οφείλεται στο είδος των παιχνιδιών, όπως σαν το σημερινό ματς, όπου χρειάζεται να παίξεις γρήγορα και απαιτητικά από το ξεκίνημα του αγώνα. 

Η τακτική του ροντέο εξάντλησε μια ομάδα που δεν παίζει ΠΟΤΕ έτσι.
14:04
Θανάσης : Δε μπορώ να καταλάβω πως γίνετε όλοι να βλέπουμε ότι ο ζντιέλαρ δε κάνει για τέτοια παιχνίδια, ότι ο ιντέγιε δε βάζει γκολ ούτε με τάμα αλλά ο φινμπο δεν έκανε, ότι χρειαζόμαστε αμυντικό οπωσδήποτε εκτός από τον προπονητή που είναι και η δουλειά του. Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο αλλά πάντα φταίνε οι προπονητές λες και είναι όλοι τυφλοί..Μήπως τελικά δεν κάνουν αυτοί τις επιλογές; Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
14:05
Γιώργος Βέλγιο : Τόσο μίσος κύριε Καίσαρη; Γιατί; Είπαμε εμείς φταίμε που δεν περάσαμε αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.οσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις.
14:06
Όταν έχεις συνηθίσει να διαβάζεις για ατυχία, αυτοκτονία, τραγικά ατομικά λάθη, κτλ, λογικό είναι να σου φαίνεται ισοπέδωση μια ποδοσφαιρική συζήτηση. 
14:07
Nick : Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στην Τούμπα, πιστεύεις ότι θα υπάρξει θέμα Σίλβα;
14:07
Σε περίπτωση αποκλεισμού, σίγουρα. 
14:07
pagiouras : Καλημερα!Δεν ειμαι της λογικης οτι οι καλυτεροι ειναι αυτοι που δεν παιζουν αλλα ο Γιαννιωτας ειναι απο τα λιγα εξτρεμ της ομαδας που μπορει να τριπλαρει και να προκαλεσει ανισορροπια στην ανιπαλη αμυνα και εφυγε δανεικος χωρις να παρει ευκαριες. Επισης, λεμε λεμε για το σεμπα αλλα ειδα και τον κολοβο στα ματς π πηρε ευκαιριες και δεν εθελξε με την αποδοση του!Ενας μετριος παικτης σαν το σεμπα και οι αλλοι δεν ειναι ικανοι να του αρπαξουν τη θεση!
14:08
STATHIS : Για να μη το κουράζουμε και να μη στεναχωριόμαστε! Η ομάδα και να πέρναγε την "ομαδούλα" Αντερλεχτ θα έτρωγε τα μουτρα της σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Europa αφού: δεν έχουμε 2 πραγματικά καλούς βασικούς αμυντικούς και καθαρόαιμο γκολτζή. Απλά πράγματα. Τι στους 32 τι στους 16... Από το καλοκαίρι φωνάζει η ομάδα για τις ανάγκες τις.... Διώχνεις και Φιμπο που έβαζε πρόπερσι 1 γκόλ ανά αγώνα κατά μέσο όρο...
14:08
γιαννης : οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ολυμπιακού που είναι φόβητρα για τον αντίπαλο ειναι ο κασαμι κι ο τσορι στο διαστημα που μπορει να παίξει.Η απόφαση να μην παίζει ο κασάμι είναι αστεία η έχει από πίσω απλά οικονομική αιτία
14:08
giannis : Θεμη, πιστευεις η εξοδος του..Μεσολογγιου του Ρομπερτο στο 1ο γκολ, σχετιζεται με το οτι δεν εμπιστευεται τα στοπερ που εχει μπροστα του, οποτε κανει κ εκεινος παρακινδυνευμενες ενεργειες για να σωσει...ο,τιδηποτε αν σωζεται..;
14:09
Ο Ρομπέρτο έβλεπε σε όλο το ματς πως οι μπακ δεν ήταν εκεί που έπρεπε. Γίνεται μια τυφλή μπαλιά στο πλάι και δεν υπάρχει παίκτης να την πάρει και να κάνει επίθεση ο Ολυμπιακός. 
14:10
γιαννης : οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ολυμπιακού που είναι φόβητρα για τον αντίπαλο ειναι ο κασαμι κι ο τσορι στο διαστημα που μπορει να παίξει.Η απόφαση να μην παίζει ο κασάμι είναι αστεία η έχει από πίσω απλά οικονομική αιτία
14:11
Κι εγώ έτσι νόμιζα, πως δεν παίζει και απαξιώνεται για να φύγει, αλλά έκανα λάθος. 
Δεν παίζει γιατί δεν αρέσει στον Σίλβα, που είναι ξετρελαμένος με τον Ζντιέλαρ. 
Τώρα, πως γίνεται να μην αρέσει ο Κασάμι, που μαζί του έκανε ο,τι έκανε στην Ευρώπη και δεν τον έβγαζε ποτέ, ούτε για τον ξεκουράσει στο πρωτάθλημα, πραγματικά δεν ξέρω. 
14:12
Kris-Kris : 30-40 μύρια κάθε χρόνο από ch.l-τηλεοπτικά-χορηγίες, πόσα χρόνια σερί τώρα? Και κάθε χρόνο αποκλεισμός τέτοια εποχή από κάποιον "ατσεαμπονγκ". ΚΑΘΕ χρόνο. Παίχτες-προπονητές αλλάζουν, αλλά κάθε χρόνο κάποιος μικρομεσαίος στο europa δίνει πόνο. Είναι υπερβολικό που πιστεύω ότι το μόνο σταθερό κομμάτι της ομάδας (διοίκηση) δεν ενοχλείται από αυτό αλλά τους αρκεί η συμμετοχή στο ch.l για τα λεφτά?
14:12
Ιωαννης7 : Θεμαρε σε εκτιμω αφανταστα.για ποιον Σιλβα μιλαμε κ οοιον ολυμπιακο...εγω ειμαι απο αυτους που ενιωσαν γεμααατοι οταν εχασα 2-1 στην Αρσεναλ απο την νοοτροοια κ την μπαλα π επαιξα κ οχι φετος που νικησα ουτε περσυ που νικησα Γιουβε κ ενιωθα Καλαμαρια...φτασαμε πλεον το κρητηριο για να παιζει καποιος επιθεση να ειναι το καταποσο μαρκαρει παλευει δινει μαχες κ οχι αν δημιουργει μπουκαρει κ κυριως ΣΚΟΡΡΑΡΕΙ κ αν ξερει μπαλα....Ερνεστο ΕΝΑΣ κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.....το ανεκδοτο π ξαφνικα βασικημοναδα ο ΖΝΤΙΕΛΑΡ απλα ασχολιαστο....Σιλβα λιγος κ κυριως αντιθετη αποψη για το ποδοαφαιρο απο αυτην που θελουμε....Σεμπα ιντεγε;ανωτεροι κατα πολυ των Γκαλετι Ζιοβανι Μιραλας Νταρκο γιατι "εξυπερετουν το πλανο"....χαχαχαχαχα ελεος.....
14:14
Κι εγώ εκτιμώ απεριόριστα τον Βαλβέρδε και το ποδόσφαιρό του. 
Όμως, συνολικά το πλάνο των αντεπιθέσεων και της reactive λογικής, δεν είναι κακό. 
Απλώς χρειάζεται ΚΑΙ καλύτερους παίκτες. 
14:14
ΚΩΣΤΑΣ : Σχολιασε μου πως είναι δυνατον σε αυτον τον Ολυμπιακο να μην παιζει ο φουστερ και να παιζουν σεμπα-πουλιδο-ερνανι - παρντο?
14:15
Όταν μια ομάδα παίρνει κάθε χρόνο 17-18 καινούργιους ποδοσφαιριστές, γιατί τους παίρνει, για να κάθονται στον πάγκο ή στην κερκίδα;
14:15
Jonatas : Σήμερα εκτίθενται όσοι έλεγαν ότι ο Σίλβα ξεπέρασε το Βαλβέρδε,όσοι έλεγαν υπερβολές για το Φορτούνη,κι όσοι υπερεκτιμούσαν έναν άτεχνο επιθετικό όπως ο Ιντέγε.
14:17
Αυτό με τον Βαλβέρδε έγινε και με τον Μίτσελ, είναι αστείο.
Ο Φορτούνης είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Είναι 23, στην ηλικία του ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια Έλληνας παίκτης δεν έκανε αυτά τα πράγματα. 
Ο Ιντέγε είναι φορ χώρων, χωρίς να είναι finisher. 
14:18
γιωργος τρικαλα : Καλησπέρα Θέμη.εμετική μετάδοση από θαναηλακη.αυτά ούτε στη βόρειο Κορέα δεν γίνονται.καλύτερα να μας πουν από την αρχή να βάλουν τον Τσουκαλά να κάνει περιγραφή να ξέρουμε και μεις τι να περιμένουμε.αυτός παραλίγο χτες θα έλεγε ότι ή γη δεν είναι στρογγυλή αλλά επίπεδη.έλεος!!!!!
14:20
Δεν φταίει αυτός. Φταίει το Μέσο. Όταν δημοσιογράφοι χάνουν τη δουλειά τους, όταν άλλοι κόβονται απ'τις μεταδόσεις επειδή "δεν άρεσαν και υπάρχουν παράπονα", ποια θες να είναι η κατάληξη;
14:20
Mick : όπως είπες:Στο CHL απέναντι σε ομάδες που είχαν την μπάλα, ο Ολυμπιακός έπαιζε χαμηλά και έκρυβε τις αδυναμίες στους στόπερ, με συνολική δουλειά. Υπο την πιεση(;) του 1-0 ανέβασε πολυ την ομάδα, χωρις να μπορεί η αμυντικη τετραδα να το υποστηρίξει. Επίσης πίστευε οτι θα το τελειώναμε απο το πρώτο ημίχρονο; Υποτίμησε τον αντίπαλο; Επίσης, γιατί με όλους τους προπονητές απο ενα σημειο και μετα ο Κασαμι δεν έπαιζε;
14:21
ΓΙΩΡΓΟΣ : πειτε μου απο ποτε εχει να ανατρεψει ο ολυμπιακος αποτελεσμα στην εδρα του στην ευρωπη; δηλαδη να εχει χασει το πρωτο παιχνιδι εκτος και να πρεπει να το ανατρεψει στο καραισκακη/οακα; απο τενεριφη σεβιλλη που θυμαμαι παντα ενω το παλευε ετρωγε γκολ και αποκλειοταν
14:21
Με τη Σεβίλλη ήταν άτυχος. Χθες ήταν τυχερός που έπαιξε και παράταση. 
14:23
Ιωαννης7 : Κ φωαζει εδω 3 μηνες το πεταλο Μαρκο Σιλβαοεοεοεοε....ελεος κλαει απο τα γελια ο Ερνεστο.....κ λεει την ανοησια της 20ετιας ο Ελε κ κλαινε οι Μελμπεργκ Στολτιδης Ζιοβανι Τζολε Μιραλας Γκαλετι Ουρμπαιθ...
14:27
Πάνος : Θέμη θα ήθελα να σχολιάσεις τις πέντε μεταγραφές του Σίλβα το καλοκαίρι.Ιντέγιε(6εκ),Πάρντο(4,5εκ),Ντα Κόστα(2εκ),Σεμπά(1.5εκ),Ερνάνι(1εκ).Είχε μπάτζετ 15εκ(μόνο για ομάδες-βάλε ξεχωριστά τα συμβόλαια των παιχτών) και από αυτούς οι τρεις τελευταίοι είναι για ομάδες τύπου Λεβαδειακού,ο Ιντέγιε στράικερ των 10γκολ και ο Πάρντο ένας απλά καλός παίχτης(καμία σχέση με Γκαλέτι,Μιραλάς κ.α).Έχω κατηγορήσει άπειρες φορές την διοίκηση για τα λάθη της αλλά φέτος νο1 υπεύθυνος είναι ο προπονητής.0,5/5 είναι ο βαθμός του στις μεταγραφές.
14:29
Δεν είμαι σίγουρος για το ποιες επιλογές είναι 100% δικές του. 
Ξέρω πως ο Ολυμπιακός πήρε έναν προπονητή για να παίζει στην κόντρα κι αυτός πήρε παίκτες για να παίζουν στην κόντρα. 
14:29
kostas : έχω μια απορία... Εκλαψε χθες η μάνα του Σεμπά;
14:30
Δεν ξέρω, ξέρω πως κλαίω εγώ από ντροπή που Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ θα παίξουν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην Ευρώπη στους 16 του Europa League. 
14:32
Αντώνης : Οκ έπρεπε να μπει ο κασαμι στην θέση του κουρασμένου καμπιάσο το εμπεδώσαμε. Μπορούμε να συζητήσουμε λίγο για τις υπόλοιπες πληγές της ομάδας? Ποια είναι η γνώμη σου για τον σχεδιασμό της ομάδας το ερχόμενο καλοκάιρι? γιατι για φέτος τελειόσαμε
14:34
Ο Κασάμι δεν ήταν το μεγαλύτερο λάθος, απλώς ήταν το τελευταίο.
Το μόνο που έχω ακούσει, πριν τον επαναληπτικό, είναι δύο στόπερ, ένα οκτάρι και δύο παίκτες για την επίθεση. 
14:34
basilis : πέναλτι δώρο, του μποτια το τραβηγμα ηταν η οχι?
14:36
Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. 
Που οι μαύροι παίκτες της Άντερλεχτ είχαν τέτοια απόγνωση απ'τα σφυρίγματα που ήταν λες και έπαιζαν στο 12 χρόνια σκλάβος.
14:36
Σπυρος : Από που να αρχισει κανεις... Από την απαραδεκτη εμφανιση των αμυντικων μας, από τον Ιντεγε που τοσο καιρο δεν εχει ιχνος ανταγωνισμου για να φιλοτιμηθεί και να παιξει από την κακιστη επιλογή του σιλβα να μην περασει τον κασαμι η από την επισης κακιστη επιλογή από το πρωτο ημιχρονο να κανει τους μπακ χαφ? Τελικα ακομα μια χρονια απογοήτευση στην Ευρωπη από μια κατωτερη ποιοτικα ομαδα....
14:39
fabio7 : παιδια καλα ολα αυτα που λετε αλλα κανενα αριστερο μπακ θα παρουμε;;; ο μασουακου κτος που ειναι αδιαφορος την εχει δει κ κανει συνεχεια τριπλες στην αμυνα ο μιλι κ ο μασουακου καναν δωρο το γκολ στους βελγους χθες
14:40
Μην κοιτάς το γκολ. Οι μπακ ήταν απόντες σε όλο το ματς, έπαιζαν πάνω απ'τη σέντρα. Αυτοκτονική τακτική.
14:41
Apos : θέμη, το σχολίασες αλλά θέλω να το ξαναγράψω. Αισθάνθηκα ντροπή μ' αυτά που άκουγα στη μετάδοση. Καλά τι νομίζουν ότι κάνουν και σε ποιους απευθύνονται?!
14:42
Nio7 : Γελάω με αυτούς (όχι εδώ μέσα) που ακόμα και σήμερα μου λένε ότι ο Μήτρογλου δεν έκανε για τον Ολυμπιακό. Αυτός λείπει από τον Ολυμπιακό. Και διαβάζω τόση ώρα που λέτε για τους παίχτες που δεν έπαιξαν καλά.... Τον Φορτούνη τον είδε κανείς μέσα στο γήπεδο; Γιατί νομίζω τον ξέχασαν στα αποδυτήρια
14:43
Ο Φορτούνης έφτιαξε και τελείωσε μία απ'τις δύο φάσεις που βρήκε με συνδυασμό ο Ολυμπιακός. 
14:47
Dias : Δε νομιζω πως ο Βαλβερδε ειχε πολυ καλυτερο υλικο, παντως η ομαδα τοτε ηταν πιο ελκυστικη. Οσο για χτες, ο Σιλβα ειχε πει οτι θελει 2-0 στο ημιχρονο και ξεκινησε φουριοζος. Οκ, πηγε οπως πηγε με 1-0 στην αναπαυλα, γινετε και η αναγκαστικη αλλαγη του Ντουρμαζ και μετα δειχνει η ομαδα να μην ξερει τι θελει. Οι Βελγοι φανηκε οτι μετα το 70 πηγαιναν για γκολ, δεν ηθελαν παραταση που και ακομα και εκει δε σταματησαν να θελουν γκολ. Ο ΟΣΦΠ εχασε τον προσανατολισμο ειτε λογο κουρασεις ειτε λογο κακης διαχειρησης.Οπως και να χει αυτα βαραινουν τον προπονητη. γενικα μπορεις να πεις οτι ειναι καλος προπονητης παντως, μην ειμαστε των ακρων. Αδικαιολογητο που δεν μπηκε ο Κασαμι.
14:49
Ο Βαλβέρδε είχε καλύτερους στόπερ κι αυτό αρκεί, δεν χρειάζεται να βάλουμε Μιραλάς-Τζεμπούρ στην εξίσωση. 
14:49
Oikonomollogos : Θέμη, γιατί ο Σίλβα δίνει ευκαιρίες μόνο σε Ζιεντελαρ και Σεμπά και όχι σε Έλληνες νέους (π.χ. Κολοβός, Γιαννιώτας) ? Την γνώμη σου θέλω.
14:52
Ο Φορτούνης Έλληνας είναι, το ίδιο και ο Μπουχαλάκης που θα ξεκινούσε βασικός(!) αν δεν τραυματιζόταν. 
14:52
spyros : spyros: Θέμη το ότι η Αντερλεχτ η φετινή δεν έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών κάνει ακόμη πιο βαρύ τον αποκλεισμό...Συμφωνείς??
14:55
Η Άντερλεχτ ήταν ιδανική ομάδα για να εκθέσει τον Ολυμπιακό. 
Υποτίθεται "του χεριού του", επειδή την είχε νικήσει δύο φορές στον όμιλο του CHL (όπως την είχε νικήσει και τις δύο), ομάδα που θα του άφηνε την μπάλα (που δεν του αρέσει) και θα τον χτυπούσε στην κόντρα (που είναι ευάλωτος). 
14:56
γιαννης_ : θεμη,ειναι μια σειρα αγωνων που ο Σιλβα,εχει παει με τους δυο σερβους στον αξονα,με προβληματιζει πολυ ενω στα 5 πρωτα ματς του cl εχει διαβασει σωστα κ εδειξε σημαδια καλου coach..τοσο στο στησιμο οσο κ κατα την διαρκεια των ματς δν μπορω να διαννοηθω πως δν ειδε σε μια σειρα αγωνων με τους σερβους στον αξονα οτι εχει προβλημα..οτι απομονωνεται ο φορτουνης..αν ηταν αλλος κοουτς να πω οκ..αλλα επειδη ο σιλβα μας εδειξε πραγματα ειναι να τρελαινεσαι..για'μενα ηταν απλα τα πραγματα..τρεις κινησεις..μιλιβογεβιτς σεντερ μπακ..καμπιασο-κασαμι αξονα..δν νομιζω να χανοταν η προκριση..
14:57
Ψύχραιμος είσαι και σωστός. 
Όμως, ακόμα κι έτσι, με τους μπακ πάνω απ'τη σέντρα θα είχε πάλι πρόβλημα. 
Δεν είναι μόνο τα πρόσωπα, είναι και η τακτική. 
14:57
Νίκος : Ολοι έχουν γίνει προπονητές.Δηλαδή πόσες δεκαδες προπονητες πρεπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός? Όλοι ειναι αχρηστοι και καθε χρόνο κανει περίπου την ιδια πορεία. Μηπως το ψαρι βρωμαει από αλλού? Τοσους μηνες τον Σιλβα τον βγαζατε διαδοχο του Μουρίνιο.
14:58
Δεν έχω γράψει ποτέ τις λέξεις "Σίλβα" και "Μουρίνιο" στο ίδιο κείμενο, πόσω μάλλον στην ίδια πρόταση. Αλλού τα παράπονά σου. 
14:59
ηλιας : καθε φορα που καποιος χανει ολοι οι προπονηταρδεσ εχουν αποψη γιατι δεν μπηκε αυτος γιατη βκηκε εκεινος γιατι αυτος επαιξε μονο 20 λεπτα γιατι γιατι γιατι.επαιξε ο τσορι αυτη τη φορα το ριχνουμε γιατι δεν επαιξε ο κασαμι.και αν επαιζε και ο καζαμι σιγουρα κατι αλλο θα βρισκοτανε.μηποσ καποιος πρεπει να δει το συνολικο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος και να καταλαβει οτι το πρωτοσ στο χωριο δεν σε κανει πρωτο στην πολη?δεν εχουμε τιποτα παραπανω απο οτι μασ αξιζει και αν κανεισ γελιεται για ευρωπαικεσ πορειεσ... καποιοι θα ειναι στον καναπε απο το σεπτεμβρη καποιοι απο τον οκτωμβρη αλλα ... σιγουρα τελος φεβρουαριου ολοι στον ιδιο καναπε θα καθομαστε και θα βλεπουμε....ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
15:00
Μήπως να μη βλέπουμε και τα ματς;
15:02
georgio : η προσφορά των 12,000,000 για τον ιντεγιε ισχύει? αν ναι να τον δώσουμε και να ψάξουμε ένα center for Που να μπορεί να σκοράρει στα 9,20 που είναι το τέρμα... και αν θέλουν οι κινέζοι για 12 μυρια του δίνουμε μαζί και τον πουλίδο
15:02
Γιωργος : Ο κόσμος καλά έκανε και χειροκρότησε στο τέλος ή έπρεπε να μην κάνει τίποτα(σίγουρα όχι γιούχα)
15:03
Ο κόσμος έφυγε.
15:04
Για 12 εκατομμύρια έδινα τον Ιντέγε, τον Μποτία και ένα ψυγείο.
15:04
Γιωργος : Χιλιες φορες Οκκας και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από τον Ιντεγε... ααα ρε μητρογκολ εσυ θα τα ειχες παστελωσει και εχθες και στο βελγιο... Βεβαια να μην ξεχναμε και το ποσο απαράδεκτοι είμασταν αμυντικα και από θεμα φυσικης κατάστασης... ΜΑ Ο ΟΜΑΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΑΦ? Γινονται αυτά?? δεν ειμαστε η ρεαλ που ανεβαζει μαρσελο και καρβαχαλ που να παρει... ΕΛΕΟΣ ακομα πια προκριση χαθηκε μεσα από τα χερια μας
15:06
Φώτης Δ. : Κ. Καίσαρη σας θεωρώ έγκριτο δημοσιογράφο κ με παραστάσεις από εξωτερικό άρα και απαγκιστρωμένο από την ελληνική καφρίλα.Ένα σχόλιο σας για τη χτεσινή μετάδοση?
15:08
Την έχω ήδη σχολιάσει πολλές φορές. 100% ευθύνη του Μέσου, που έχει υποκύψει τρεις φορές σε πιέσεις του Ολυμπιακού. Πως θα μεταδώσει μετά ο 4ος, όταν ξέρει τι έχει προηγηθεί;
15:09
Συμπληρώσαμε τρίωρο και το ξεπεράσαμε κιόλας. Σας ευχαριστώ για τα ψύχραιμα σχόλια, η κουβέντα την επόμενη μέρα είναι πάντα καλύτερη απ'αυτήν μετά τη λήξη του αγώνα. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK