Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τέσσερις αστυνομικούς

Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού δέχθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πειραιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.

Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τέσσερις αστυνομικούς

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η huffingtonpost.gr, οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ συνόδευαν μηχανάκια με οπαδούς του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" για τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Μερίδα οπαδών επιτέθηκε ξαφνικά στους αστυνομικούς και άρχισε να τους χτυπά με βαριά αντικείμενα.

Επικράτησε πανικός με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να προσπαθούν να αμυνθούν και να σώσουν τον εαυτό τους. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν αυτή την ώρα τους δράστες.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επεισόδια έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ