Αναστασίου: "Έτοιμοι για τα δύσκολα"

Έτοιμος για το δύσκολο ντέρμπι της Κυριακής (26/10) κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος στάθηκε σε όσα κέρδισε η ομάδα του από την ισοπαλία με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Αναστασίου: "Έτοιμοι για τα δύσκολα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

Για το τι άλλαξε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό μας ευνοεί πολύ. Ομάδες που θέλουν να παίξουν αντιποδόσφαιρο μας δημιουργούν πρόβλημα αλλά αυτό πρέπει να το λύσουμε εμείς".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ, αλλά καταφέραμε να τους εγκλωβίσουμε σε γενικές γραμμές. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή και κερδίσαμε αρκετούς παίκτες. Πετύχαμε τον στόχο που έχουμε από την αρχή της σεζόν, να κερδίζουμε παίκτες και να παίρνουμε εμπειρίες. Δείξαμε απέναντι στην πρωτοπόρο της Ολλανδίας ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, σε ένα γήπεδο που οι ολλανδικές ομάδες δέχονται 2 και 3 γκολ".

Για το αν άλλαξαν τα πάντα με την είσοδο του Καρέλη: "Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον παίκτη μου. Είχαμε μια άσχημη στιγμή με τον Ντίνα. Όλοι βοήθησαν και πήραμε το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή".

Για το ντέρμπι: "Οι δυο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία. Είναι σημαντικό για εμάς. Να επιστρέψουμε, να δούμε μικροτραυματισμούς και από εκεί και πέρα να πάμε για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όμως έτοιμοι για τα δύσκολα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK