Αναστασίου: "Προσοχή στην Αϊντχόφεν"

Δύσκολες χαρακτήρισε τις Αϊντχόφεν και Ντιναμό Μόσχας και επικίνδυνη την Εστορίλ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα μεταγραφής στο "τριφύλλι". Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Αναστασίου: "Προσοχή στην Αϊντχόφεν"

"H Aϊντχόφεν έχει πάρα πολύ καλή επιθετική γραμμή, είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή όπως όλες άλλωστε οι ολλανδικές ομάδες.

Θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε αρκετό καιρό να δούμε πράγματα και να δουλέψουμε. Στο γήπεδο θα φανεί αν ήταν επιθυμητός αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας" δήλωσε αρχικά για την επικεφαλής του ομίλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις άλλες δύο αντιπάλους του "τριφυλλιού".

"H Εστορίλ ως ομάδα από Πορτογαλία είναι πάντα επικίνδυνη, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Είναι μία σκληροτράχηλη αμυντικά ομάδα και θα την προσέξουμε. Η Ντινάμο Μόσχας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από το τέταρτο γκρουπ. Είναι σημαντικό και το πότε θα παίξουμε με τους Ρώσους".

Για τα μεταγραφικά επεσήμανε: "Γιατί υπάρχει αυτό το άγχος για τη μεταγραφική ενίσχυση; Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε, έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, αν υπάρχει η προοπτική για κάτι καλό και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε μπορεί να κινηθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK