Δοκιμάζει τις αντοχές του

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει απόψε τις αντοχές του με την φορμαρισμένη Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League (20.00) στον απόηχο της αποπομπής Κατσουράνη. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει.

Δοκιμάζει τις αντοχές του

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε ηχηρό μήνυμα στα αποδυτήρια της Παιανίας με το να διώξει τον Κατσουράνη, ισχυροποίησε τον Φερέιρα και πλέον περιμένει την αντίδραση της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι με την Τότεναμ και στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια, πριν από τη διακοπή που μπορεί να φέρει νέα ...καταιγίδα στο τριφύλλι. Είτε με τον προπονητή είτε με άλλους παίκτες, όπως είπε και ο πρόεδρος έχει παράπονα από 2-3 ακόμη.

Αποτελεί κοινό μυστικό στην Παιανία ότι ο Φερέιρα δεν ήθελε τον Κατσουράνη από το καλοκαίρι και είχε εισηγηθεί να φύγει μαζί με τους Καραγκούνη και Πετρόπουλο. Ο Πατρινός μέσος δέχτηκε τη μείωση των απολαβών του, παρέμεινε και χρίστηκε μάλιστα αρχηγός αλλά χρεώθηκε τώρα τα κακώς κείμενα της ομάδας.

Κακό κλίμα στα αποδυτήρια, "κίνημα" κατά του Φερέιρα, αγωνιστική αδιαφορία, προσωπικό συμφέρον και η αποβολή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το κατηγορητήριο της διοίκησης για τον Κατσουράνη και απομένει να βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό για να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν, μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες με την "πράσινη" φανέλα.

Ένας ακόμη ποιοτικός και έμπειρος παίκτης φεύγει από την Παιανία, λίγοι έχουν την κάθετη πάσα του Κατσουράνη και προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να τον διώξουν από το καλοκαίρι, από τη στιγμή που δεν τον ήθελε ο προπονητής και θεωρούσαν ότι δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια και κλίμα κατά του Φερέιρα.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι γυμνή στον άξονα, έφυγαν οι Κατσουράνης-Νίνης-Καραγκούνης-Κλέιτον-Σιμάο σε σχέση με την περασμένη σεζόν και ήρθε μόνο ο Πάπε Σο που παραμένει τραυματίας, ενώ μένει να δούμε στην πράξη αν θα ηρεμήσουν τα αποδυτήρια με την αποπομπή του Κατσουράνη.

Το αποψινό παιχνίδι με την Τότεναμ αποτελεί πρόκληση για τον Παναθηναϊκό που ψάχνει απεγνωσμένα μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα, μετά τα έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Eυρώπη. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο και τον τραυματία Μπουμσόνγκ και σκέφτεται να διατηρήσει στην 11αδα τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο ή να ρίξει στα βαθιά τον Χουχούμη στο ντεμπούτο του.

Ενδιαφέρον θα έχει και η στάση της κερκίδας μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Φερέιρα και των παικτών στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στον απόηχο της απόφασης της διοίκησης να διώξει τον Κατσουράνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK