Καραγκούνης: "Ο Ρότσα άλλαξε τον Παναθηναϊκό"

Μιλώντας μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε στην αισθητά βελτιωμένη εικόνα των "πράσινων" από τη στιγμή που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Καραγκούνης: "Ο Ρότσα άλλαξε τον Παναθηναϊκό"

Αναλυτικά όσα είπε στον Ant1: "Η εικόνα μετράει. Η ομάδα πάλεψε, γύρισε το παιχνίδι ισοφαρίζοντας το σκορ κόντρα σε έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο. Εδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα. Πριν λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός γνώριζε ήττες με κάτω χέρια.

Τώρα αντιστάθηκε και μπορεί επίσης να κρατήσει την εμφάνιση των νέων παιδιών. Ηταν πολύ καλό το παιχνίδι και του Τριανταφυλλόπουλου και του Μαυρία. Παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον, πρόκειται για παιδιά που θα πρέπει να κρατήσουν την ομάδα.

Με την αλλαγή του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει σχέση ο Ρότσα. Και δεν έχει αλλάξει μόνο την ψυχολογία. Το 3-1 σήμερα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και δεν πρέπει να αφήνει κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ανεκμετάλλευτο. Το χτύπησε το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό την Κυριακή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK