Με Σίλντενφελντ, χωρίς Μπούι ση αποστολή του "τριφυλλιού"

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Ντιναμό Μόσχας.

Με Σίλντενφελντ, χωρίς Μπούι ση αποστολή του "τριφυλλιού"

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε τον Κροάτη στόπερ στην 20μελή αποστολή του "τριφυλλιού" και θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάστασή του την Πέμπτη προτού αποφασίσει για την παρουσία του στην τελική επιλογή.

Ο Σίλντενφελντ, αν και ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και ο προπονητής των "πρασίνων" θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα χρησιμοποίησής του.

Αντίθετα Αναστασίου δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Ολλανδό μέσο Ουασίμ Μπούι. Εκτός επίσης οι τραυματίες Μπεργκ, Ρισβάνης και Σπυρόπουλος. Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή επιστρέφει και ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, και Πράνιτς

Διαβάστε επίσης:

Αναστασίου: "Δεν έχουμε δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK