Οι τρεις δρόμοι του Παναθηναϊκού

Οι ευθύνες του Φερέιρα και αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τις χειρότερες Οντένσε και Μακάμπι. Διαβάστε ακόμη στο σχόλιο του Γιώργου Τριανταφυλλίδη τις ευθύνες των παικτών, το διοικητικό αδιέξοδο και το χάος του πρωτοδικείου.

Οι τρεις δρόμοι του Παναθηναϊκού

Δεν πάει άλλο. Ο Παναθηναϊκός έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης από την Οντένσε και από τη Μακάμπι, δύο χειρότερες ομάδες από εκείνον που ο "Ευρωπαίος" Παναθηναϊκός των προηγούμενων ετών θα τις είχε αποκλείσει εύκολα. Ασφαλώς τεράστια ευθύνη φέρει και ο Φερέιρα. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας και δεν ήταν έτοιμη για αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι.

Προσωπικά θεωρώ πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να σταθεί πλέον στην Παιανία και θα ήταν καλύτερα για την ομάδα να πάει την Κυριακή στην Κέρκυρα με υπηρεσιακή λύση, όπως ο Ρότσα ή ο Βαζέχα. Χρειάζεται εδώ και τώρα ένα ηλεκτροσόκ ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ευθύνες έχουν και οι παίκτες. Κάποιοι είναι προκλητικά αδιάφοροι και όταν ο καλύτερος παίκτης στο ματς της χρονιάς είναι ο "ξεχασμένος" από τον Φερέιρα, Γιώργος Καραγκούνης, τον οποίο θυμήθηκε μετά το 0-1, τότε τι να σχολιάσεις για το ματς;

Ασφαλώς πάνω από όλα θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει αυτό το αρρωστημένο κλίμα στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα σε υγιείς βάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, η πόρτα του Βαρδινογιάννη είναι ανοιχτή και περιμένει μία σοβαρή πρόταση για να παραχωρήσει τις μετοχές του (54,7 %). Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη λύση και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, ιδιαίτερα οι οργανωμένοι οπαδοί. Εάν υπάρχει πραγματικά ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να εμφανιστεί ΤΩΡΑ.

Επειδή όμως δεν φαίνεται να υπάρχει μέχρι στιγμής τέτοια λύση στον ορίζοντα, το επόμενο σενάριο είναι να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Βαρδινογιάννη για να πιεστεί και να αναλάβει τις ευθύνες του ως μεγαλομέτοχος. Κοινώς να βάλει χρήματα στην ομάδα και να ασχοληθεί για να την βγάλει από τον κατήφορο που δεν έχει τελειωμό.

Και η τρίτη λύση είναι η διάλυση. Δηλαδή λύση πρωτοδικείου και ΧΑΟΣ.

Αυτοί είναι οι τρεις δρόμοι για το τριφύλλι. Είμαι σίγουρος πως ο κάθε φίλαθλος θα έχει τη δική του άποψη για την επόμενη μέρα. Η ουσία είναι πως εδώ και τώρα πρέπει να ληφθούν σοβαρές και γενναίες αποφάσεις. Η ομάδα "ξεφτιλίζεται". Και με τέτοια αγωνιστική εικόνα και τέτοιο κλίμα, αμφιβάλω εάν θα τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα του νέου πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά και επειδή δεν βλέπω φως στον ορίζοντα για τα διοικητικά, καλύτερα να πάρουν ένα νέο προπονητή και να επενδύσουν σε νέα παιδιά, όπως ο Ανάκογλου και παίκτες από τις ακαδημίες, για να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK