Ρότσα: "Κερδίσαμε πολλά, είμαστε σε καλό δρόμο"

Ήθελε κάτι περισσότερο και δεν έκρυβε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, παρόλα αυτά η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του Λονδίνου του έδωσε τη δυνατότητα να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας.

Ρότσα: "Κερδίσαμε πολλά, είμαστε σε καλό δρόμο"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε μετά την ήττα από την Τότεναμ: " Κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν ρεαλιστές, αλλά θέλαμε να είμαστε και ανταγωνιστικοί. Φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά το δεύτερο γκολ όμως, όλα δυσκόλεψαν. Η εμφάνιση ήταν ένα ενθαρρυντικό μήνυμα ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ανώτερο επίπεδο. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να γίνει το υπέρ μας 2-1. Φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή με καλή κυκλοφορία και ανησυχήσαμε την Τότεναμ.

Αν κάνουμε τον απολογισμό, ναι μπορούμε ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάριμπορ. Δεν είχε κάνει καλές εμφανίσεις η ομάδα, είχε χάσει δύο παιχνίδια με 3-0, η ψυχολογία είχε πέσει. Νομίζω όμως ότι πλέον είμαστε σε καλό δρόμο. Ανεβαίνουμε ένα - ένα τα σκαλάκια. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλές ώρες για το ντέρμπι, το οποίο θα έπρεπε να είχε οριστεί για τη Δευτέρα. Θα δούμε με το ιατρικό τιμ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK