Στην Παιανία "πάρκαρε" η Καμπάλα!

Η "βάση" των Αζέρων στις πρώτες τρεις μέρες της παραμονής τους στην Ελλάδα, η "συγκατοίκηση" με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και η αξίωσή τους για το κεντρικό γήπεδο. "Κατασκοπευτικό" παρασκήνιο του Contra.gr λίγα 24ωρα πριν την πρώτη μάχη του γ’ προκριματικού του Europa League.

Στην Παιανία "πάρκαρε" η Καμπάλα!

Απ’ την επομένη κιόλας της πρόκρισής τους επί της Γιαγκελόνια στην Πολωνία, οι άνθρωποι της Καμπάλα είχαν αποφασίσει να μην επιστρέψουν στην έδρα τους το Μπακού, κάνοντας μία διαδρομή 2.456 χιλιομέτρων, μόνο και μόνο για να ξαναμπούν στο αεροπλάνο και να κάνουν νέο ταξίδι… μαμούθ (2.252 χιλιομέτρων) για την Αθήνα, έπειτα από 4-5 μέρες…

Αντίθετα, μετά το εντυπωσιακό «διπλό» (2-0) στο Μπιάλιστοκ που τους έφερε αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό τουEuropa, οι Αζέροι επέλεξαν να ταξιδέψουν από το μεσημέρι της Κυριακής για την Αθήνα (αφού πρώτα προπονήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πολωνία), προκειμένου εκτός των άλλων να συνηθίσουν και τις θερμές ελληνικές, καιρικές συνθήκες.

Οσο για την εν Ελλάδι «βάση» τους; Αυτή από το απόγευμα της Κυριακής (23/7) είναι το… προπονητικό κέντρο της Παιανίας, το οποίο συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν για τρεις προπονήσεις (μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου), αφού την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. θα προπονηθούν -όπως ορίζει ο κανονισμός τηςUEFA- στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο προπονητήριο της Παιανίας, στεγάζεται βεβαίως απ’ τον περασμένο Νοέμβρη και η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τους Αζέρους να ζητούν απ’ τους υπεύθυνους του προπονητικού, τη μέγιστη δυνατή «απομόνωση» για το δίωρο που θα χρησιμοποιούν το κέντρο μέχρι την Τρίτη, θέλοντας να κρατήσουν τα… στεγανά τους και μακριά απ’ τις προπονήσεις τους τα «πράσινα» βλέμματα (όχι ότι δεν μπορούσε να… κατασκοπεύσει κανείς διακριτικά εάν ήθελε).

Οι άνθρωποι της Καμπάλα μάλιστα, επέλεξαν να προπονηθούν στο κεντρικό γήπεδο του προπονητηρίου της Παιανίας (το περίφημο γήπεδο με το μπουθ) κι επειδή ήταν αρκετά «σκληρός» ο αγωνιστικός χώρος -λόγω της ζέστης- ζήτησαν τη Δευτέρα (24/7) να ποτιστεί το χορτάρι για τουλάχιστον μισή ώρα, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK