Χωρίς Πέτριτς στην Δανία

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ (28/8, 21:00) πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τα μέλη της αποστολής.

Χωρίς Πέτριτς στην Δανία

Οι "πράσινοι" έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα. Οι Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντής Χουχούμης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα, ενώ έβγαλαν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο πρώτος έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση στον προσαγωγό και ο δεύτερος κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Δανία με μοναδικό "καθαρό" επιθετικό τον Νίκο Καρέλη, αφού ως γνωστόν ο Μάρκους Μπεργκ είναι τραυματίας και ο Βαλμίρ Μπερίσα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK