Υπό βροχή η 40λεπτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (videos)

Η βροχή που διέκοψε την προπόνηση, το σχήμα που επιλέγει ο Φερέιρα και ο φόβος της δυστοκίας. Το Contra.gr βρίσκεται στο Μάριμπορ και σας μεταφέρει τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού. Δείτε videos. Μεταδίδει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Υπό βροχή η 40λεπτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (videos)

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ κράτησε μόλις σαράντα λεπτά λόγω της καταρρακτώδους βροχής, που έπεφτε από το μεσημερι στην πόλη. Ο Φερέιρα δεν ήθελε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και επομένως δεν έδειξε και τα πλάνα του για την 11άδα, ενόψει της πρεμιέρας στο Europa League.

Η πρόβλεψη πάντως της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Σλοβενίας αναφέρει, ότι δεν θα βρέχει την Πέμπτη την ώρα του αγώνα, καθώς όλη την ημέρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια στην περιοχή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 4-3-3, για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και το δίλλημα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με Χριστοδουλόπουλο ή Φορναρόλι να διεκδικούν την θέση. Δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα να βρεθεί και ο Μαρίνος, στα χαφ, στην θέση του Ζέκα.

Πιθανή 11άδα: Καρνέζης-Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες- Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα (Μαρίνος)- Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (Φορναρόλι)

Ο Φερέιρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ζήτησε από τους Σλοβένους δημοσιογράφους να δώσουν τα χαιρετίσματά του, στον τεχνικό διευθυντή της Μάριμπορ, Ζλάτκο Ζαχοβιτς, τον οποίο είχε παίκτη στην Μπενφίκα και μάλιστα έδωσε ραντεβού μαζι του, λίγη ώρα πριν την σέντρα στο στάδιο Λιούντσκι.

Ο Σλοβένος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, είχε την τιμητική του και στην τηλεόραση της πατρίδας του, μιλώντας για την αναμέτρηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αναφέρθηκε στην μεγάλη εμπειρία των "πρασίνων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Champions League, κάνοντας λόγο για πολύ δύσκολο ματς. Ακόμη τόνισε την πρόοδο της Μάριμπορ στα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια της να βρεθεί και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK